DronShop.ro, in colaborare cu Youtuber-ul Stefan Eparu!

DronShop.ro, in colaborare cu Youtuber-ul Stefan Eparu!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 14. 01. 2021., 11:07:19

  • Distribuie:

DronShop.ro, in colaborare cu Youtuber-ul Stefan Eparu! In cazul in care inca nu ati auzit, magazinul DronShop.ro a inceput o colaborare cu Stefan Eparu, un Youtuber cu extrem de mult potential. Pasionat de lumea dronelor (si nu numai), Stefan s-a angajat in a pune la dispozitia abonatilor sai continut excelent despre variate produse din acest domeniu.

 

Despre ce e vorba?

Stefan Eparu este un domn cu adevarat pasionat. De cand era mic, a fost interesat de jucarii. Nu numai atat, dupa cum spune chiar el, “Cand eram mic eram pasionat de jucarii si de cum functioneaza, asa ca majoritatea ajungeau in cele din urma pe masa de operatii.” Aceasta curiozitate nu l-a parasit niciodata, si tocmai din acest motiv este o persoana perfecta pentru analiza produselor din magazinul nostru.

El ii ajuta pe abonatii sai cu review-uri, informatii importante si pareri sincere. In trecut, domnul Eparu ne-a facut cunostinta cu “Ce este o drona FPV?”, setarile pe care “musai trebuie sa le faci pe un DJI Mini 2” si ne-a invatat cum sa filmam cinematic cu o drona.

 

In ceea ce priveste continutul ce urmeaza, suntem siguri ca va fi tot de o calitate excelenta. Acum, Stefan are la dispozitie mai multe produse pentru testare, mai multe jucarii pentru un om ce pastreaza in sinea sa un suflet de copil.

 

Urmariti-l pe Stefan

Pe Youtube: http://bit.ly/2XP4iPj

Pe Instagram: https://bit.ly/3qnaFWh

Pe Facebook: http://bit.ly/2XFlre4

Si pe grupul de Facebook DJI Romania Official, unde deja s-a ocupat de intrebarea “Voi ce curiozitati aveti?”. Ramaneti la curent cu cele mai noi produse de la DronShop.ro si urmariti pareri sincere despre acestea. 


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index