Dronisos si Parrot isi unesc fortele pentru a explora automatizarea dronelor

Dronisos si Parrot isi unesc fortele pentru a explora automatizarea dronelor

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 07. 08. 2020., 11:18:16

  • Distribuie:

De-a lungul anilor, Parrot si Dronisos au lucrat impreuna la diferite proiecte, iar acum au anuntat ca vor explora automatizarea dronelor cu platforma de drone ANAFI de la Parrot. Cei doi au creat anterior spectacole luminoase de inregistrare si dansuri de drone.

 

Anuntul se concentreaza pe dronele ANAFI de la Parrot, inclusiv recent lansata drona ANAFI USA.

Accentul este pus asupra automatizarii zborului, sugerand ca dronele Parrot vor utiliza in curand un nivel de automatizare mai crescut pentru aplicarea in domeniul agricultural si cel al inspectiilor, iar in cazul ANAFI USA in cel al campurilor de lupta.

 

Dronisos este cunoscut pentru roiurile sale de drone care folosesc o tehnologie sofisticata combinata cu expresia artistica pentru a oferi publicului o experienta unica prin dansul dronelor si spectacole de lumina. Dronele companiei au zburat pentru Peugeot, FIFA si Oreo, acestea fiind doar o parte din companiile cu care au colaborat.

 

Jean-Dominique Lauwereins, CTO si cofondatorul Dronisos, a declarat:

"Parrot este un partener de vis care ne ajuta sa aducem la viata spectaculoase creatii atat prin tehnologia lor, cat si prin aprecierea pentru arta. Acum, platforma de drone ANAFI de la Parrot a inspirat si echipat echipa noastra pentru a depasi granitele si pentru a duce abilitatile dronelor noastre spre noi culmi si noi industrii. In special, dimensiunea redusa a dronelor ANAFI previne orice vatamare fizica, iar conexiunea extrem de sigura asigura siguranta si integritatea zborurilor autonome impotriva potentialilor hackeri."

 

In trecut, Parrot si Dronisos au lucrat impreuna pentru a aduce spectacolul de drone dansante in timpul evenimentului CES 2016. Acest nou mod de control a mai multor drone a aratat lumii un nou nivel de automatizare si un control fin asupra mai multor drone simultan.

 

Jerome Bouvard, directorul parteneriatelor strategice de la Parrot, a declarat:

"Dronisos a rupt barierele si recordurile mondiale cu viziunea si ingineria lor si tehnologia noastra de drone. Am observat modalitatile in care clientii nostri profesionisti folosesc dronele noastre si consideram ca prin aceasta urmatoare faza a parteneriatului, le putem demonstra ce altceva se poate realiza pentru a rezolva provocarile din domeniul inspectiilor, supravegherii si cartografierii, securitatii si industriilor de aparare.

Mai jos este prezentat un videoclip al celor doua companii care colaboreaza pentru a trimite 200 de drone Parrot Bebop 2 pe cerul noptii, echipate cu becuri LED pentru a crea un spectacol de lumini in timpul pandemiei de coronavirus."
Actualizari la aplicatia DJI Fly: Setari avansate ale gimbalului, stabilitate imbunatatita

Cum salveaza dronele si viespii Marea Bariera de Corali?


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index