Dronele si alcoolul nu sunt o combinatie buna

Dronele si alcoolul nu sunt o combinatie buna

Publicat de Antoniu Ionescu pe data de 21. 07. 2021., 12:07:21

  • Distribuie:

Dronele si alcoolul – un barbat japonez invata pe calea grea ca acestea nu se combina

Dronele nu ar trebui pilotate de oameni care au consumat alcool. Voi stiti, noi stim. Se pare, insa, ca un barbat de 56 de ani din prefectura japoneza Aichi nu a fost familiar cu acest concept. S-a gandit ca ar fi o idee buna sa isi scoata drona uitata de multa vreme la un zbor, dupa ce a consumat 8 doze de bere.

Incidentul a avut loc luna trecuta, insa a castigat atentia mass-media recent. Investigatia politiei progreseaza.

Pe 12 iunie, un somer in varsta de 56 de ani, resident in Toyota City, a avut de realizat o sarcina oribila si plictisitoare – sa faca curat in casa. S-a gandit sa bea ceva de dimineata, pentru ca lucrurile enervante devin mai putin enervante cand omul e putin ametit. In timp ce el facea curat in casa, a dat de o drona pe care o cumparase cu cativa ani in urma. Dornic sa vada daca mai este functionala, barbatul a ridicat drona si a ajuns cu ea direct intr-un geam vecin.

Vecina sa a chemat politia pentru a raporta prabusirea si a urmat o ancheta completa. Drona a fost confiscata de politisti.


Legea impotriva pilotatului de drone sub influenta alcoolului

Japonia a facut zborul unei drone in stare de ebrietate o infractiune care se pedepseste in 2019. Orice persoana gasita in stare de ebrietate in timpul unui zbor poate suporta pana la un an de inchisoare. De asemenea, acestia se pot confrunta cu o amenda de pana la 300.000 de yeni (aproximativ 11400 RON). Aceasta lege acopera toate dronele care trec de 200g. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index