Dronele pot fi noile arme preferate ale teroristilor

Dronele pot fi noile arme preferate ale teroristilor

Publicat de Suranyi László pe data de 27. 09. 2021., 12:20:33

  • Distribuie:

Dronele pot fi noile arme preferate ale teroristilor. Henrik Hololei, directorul general pentru mobilitate si transport al Comisiei Europene, declara ca companiile aeriene devin din ce in ce mai amenintate de atacuri de drone si atacuri cibernetice.


Henrik Hololei la intalninera din Canberra cu functionarii in domeniul securitatii australieni si a spus ca teroristii vor folosi mereu avioanele ca pe o tinta care sa atraga atentia. Dar si ei tin pasul cu dezvoltarea tehnologiei, asa ca trebuie sa fim pregatiti ca vor folosi drone in acest scop.


In opinia lui Henrik bombele, substantele chimice si alete dispozitive populare printre teroristi sunt deja ale trecutului. In viitor vor zbura cu drone in avioane, sau vor sparge sistemele de aviatie si vor naviga avioane unul in celalat.


In cadrul intslnirii au discutat, in special, despre securitatea impotriva dronelor. Insa, potrivit expertului, spatiul aerian este un teren care poate fi controlat in intreaga lume, astfel incat sa putem fi pregatiti pentru astfel de atacuri.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index