Dronele nu sunt utilizate doar pentru fotografierea strazilor goale

Dronele nu sunt utilizate doar pentru fotografierea strazilor goale

Publicat de Larissa Popovici pe data de 12. 01. 2021., 09:08:46

  • Distribuie:

O alta inregistrare de drone arata cum un oras este gol… Un videoclip cu drone distribuit de ABC News arata starea actuala in Paris, capitala franceza care a fost complet inchis din cauza numarului mare de cazuri confirmate cu Covid-19. Capitala care este de obicei plin de viata sa tranformat intr-un oras fantoma.


Strazile aproape goale sunt clar vizibile in clipurile din Paris, unde faimoasele obiective turistice sunt pustii. Am vazut multe filmari in ultima vreme cu efectele coronavirusului, cum ar fi lipsa traficului de dimineata din Los Angeles sau clipul dupa inchiderea Milanului din Italia.


Din cauza raspandirii Covid-19 este asteptat ca dronele sa fie din ce in ce mai des observate in aer, deoarece multe agentii guvernamentale au recunoscut dronele ca fiind o modalitate excelenta de a informa si monitoriza populatia pentru a reduce rata cu care se raspandeste virusul. A fost raportat cresterea utizarii dronelor din China si Spania pentru a controla infectia.


In aceste zile, Autoriatea Aviatiei Civile Italiene (Emac) a aprobat utilizarea dronelor pentru a controla circulatia persoanelor in zonele urbane. Politia din Californea utilizeaza drone pentru a patrula zonele orasului, astfel verificand daca cetatenii respecta regulile impuse pentru perioada de urgenta.


Mai jos este clipul distribuit de "The Guardian" pe Youtube.Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index