Dronele nu fotografiaza doar strazile pustii

Dronele nu fotografiaza doar strazile pustii

Publicat de Larissa Popovici pe data de 03. 04. 2020., 08:41:21

  • Distribuie:

O alta inregistrare de drone arata cum un alt oras mondial este gol ...


Un videoclip distribuit de ABC News arata starea actuala a Parisului, intrucat capitala franceza, care a fost inchisa din cauza unui numar mare de contaminare, se transforma intr-un oras fantoma. Strazile aproape complet goale sunt clar vizibile in materialele din Paris, unde faimoasele obiective turistice sunt pustii.
Recent, am vazut adesea imagini ale marilor orase care arata efectele coronavirusului, cum ar fi aglomeratia de dimineata din Los Angeles sau videoclipuri despre inchiderea din Milano. Datorita focarul de COVID-19 folosirea dronelor va fi din ce in ce mare, deoarece multe agentii guvernamentale au recunoscut-o ca o modalitate excelenta de a informa si monitoriza populatia pentru a reduce rata cu care se raspandeste virusul. Rapoartele anterioare au aratat ca drone au fost folosite in China si Spania pentru a controla infectia.


In aceste zile, Autoritatea Aviatiei Civile Italiene (Enac) a aprobat utilizarea dronei pentru a controla circulatia persoanelor in zonele urbane. Iar politia din California a patrulat drone de mai multe ori pentru a verifica daca rezidentii respecta interdictia de iesire.
Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index