Dronele care merita cumparate, acum ca vine vremea buna

Dronele care merita cumparate, acum ca vine vremea buna

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 31. 03. 2021., 08:01:59

  • Distribuie:

Dronele - cand le pilotam si cand nu?

Dronele reprezinta, pentru unii entuziasti, accesorii “all-season”. Multi, insa, asteapta sa vina vremea buna pentru a face o asemenea achizitie. Zilele devin mai lungi, temperaturile cresc si nu mai trebuie sa va faceti atatea griji pentru ninsori si ploi.

In cele mai multe cazuri, apare intrebarea “Ce sa cumpar?”. Ei bine, depinde de nivelul de calificare, de obiectivele dumneavoastra si, bineinteles, de buget.


Dronele cu pret mai mic

DJI Mini 2

Poate perceptia noastra este diferita fata de ce inseamna o drona cu “pret mai mic”. Daca aruncati o privire la dronele sub 1500 RON, ele tind sa nu aiba tehnologia optima si nici minimul de caracteristici la care noi ne asteptam. Daca sunteti in cautarea a ceva fiabil, stabil si cu un timp de zbor bun, nu se compara nimic cu DJI Mini 2.

Chiar daca si originalul Mavic Mini ne-a impresionat, Mini 2 este o imbunatatire substantiala. Cu videoclipuri 4K, QuickShots si un timp de zbor de 31 de minute, toata aceasta tehnologie se incadreaza intr-un corp de nici 250g. Este o drona silentioasa si discreta. Datorita greutatii sale reduse, nu este supus tuturor reglementarilor la care ar fi supusa o drona mai mare.

Urmariti videoclipul de mai jos pentru a vedea capacitatile sale:DJI Mavic Air 2

La fel ca Mini 2, aceasta drona a fost lansata in anul 2020. Putem sa spunem ca a avut un success instantaneu avand in vedere dimensiunea sa, greutatea si performanta. Este destul de rapida si receptiva, poate zbura pana la 34 de minute cu o singura baterie si a introdus pe piata DJI un nou tip de controller.Drona poate realiza fotografii de 48MP si video 4K, 60fps. Este o drona excelenta, dar poate ar trebui sa mai asteptati putin in vederea achizitiei ei. Exista un model nou ce se pregateste de lansare, DJI Air 2S. Din cate stim, va avea un nou senzor, ceea ce inseamna o calitate a imaginii mai buna. De asemenea, probabil va functiona cu DJI FPV Goggles V2 si cu noul DJI Motion Controller. Ambele reprezinta upgrade-uri semnificative si, chiar daca nu atrage pe toata lumea, unele persoane considera ca merita asteptarea. Nu am auzit inca de preturi, dar presupunem ca va fi o diferenta de 1000 RON intre Mavic Air 2 si Air 2S.


DJI FPV Combo

Drona DJI FPV este, oarecum, un subiect sensibil. Cei carora le place, tind sa fie novici in lumea FPV. Este drona perfecta pentru a invata si faptul ca vine direct asamblata reprezinta un avantaj enorm.

Drona nu este la fel de robusta ca un FPV cu cadru de carbon asa ca, daca nu sunteti atenti, pregatiti-va pentru reparatii. Vedem un numar cat mai mare de fotografii cu accidente, asa ca antrenati-va bine inainte de a va avanta sa incercati modul manual. Acestea fiind spuse, nu toata lumea vrea sa zboare acro. De fapt, foarte multi doresc doar experienta de a zbora cu DJI FPV Goggles V2 in loc de un telefon sau tableta.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index