Drone pliabila de 8K care ar putea rivaliza cu DJI și Skydio

Drone pliabila de 8K care ar putea rivaliza cu DJI și Skydio

Publicat de Larissa Popovici pe data de 10. 01. 2021., 13:00:39

  • Distribuie:

Autel Robotics a oferit un show CES pentru fanii sai anul acesta. Compania a anuntat debutul a trei drone EVO II, EVO II Pro si EVO II Dual (vezi postatrea). Primele doua modele au cateva specificatii serioase care merita discutate. Toate cele trei drone au acelasi corp insa camere diferite.Sa incepem cu EVO II.

Drona realizeaza fotografii de 48 de megapixeli si inregistreaza videoclipuri de 8K. Compania spune ca drona realizeaza fotografii 8K pe 8 biti la 24 sau 25 fps filmat pe un senzor Sony IMX586, (unul conceput pentru telefoane) si ca a reusit sa realizeze videoclipuri de 8K, deoarece exista mai multa putere de procesare si baterie in drona decat in telefoane. Obiectivul echivalent de 35 mm are, de asemenea, o deschidere fixa f / 1.8 notabila, care ar putea ajuta la filmare noaptea si in alte situatii cu lumina scazuta, desi senzorul mic de 0,5 inch va face probabil putin mai mult zgomot. 


Bateria de 7.100mAh va ofera o durata estimata de 40 de minute de zbor (cel putin, in conditii perfecte fara vant) comparativ cu 31 de minute pentru linia DJI Mavic 2. 

Compania spune ca cei 12 senzori de evitare a obstacolelor fac drona Evo 2 la fel de buna ca Skydio R1, o drona care a fost apreciata pentru zborul complet autonom. (Totusi, acum exista un Skydio 2.) Se presupune ca puteti regla, de asemenea, bula de protectie virtuala in jurul dronei, similara cu predecesorul lui Autel EVO 1, pentru a putea zbura in spatii mai mici, fara a opri complet evitarea obstacolelor. Nu avem specificari despre cat de mica ar putea fi acea bula sau daca va va limita viteza maxima. In general, Autel citeste vitezele ca si Mavic 2 Pro, inclusiv are aceeasi viteza maxima de 44,7 mph / 72 km / h in „Modul Ludicrous”.EVO II Pro 

Aceasta versiune a EVO II este adaptata mai mult de catre pilotii care doresc sa obtina cele mai bune imagini. Drona are un senzor Sony IMX383 de 1 inch si o deschidere reglabila de la f / 2.8 pana la f / 11, la fel ca Phantom 4 Pro si Mavic 2 Pro de la DJI. 

A fost o afacere buna cand DJI a adaugat aceasta capacitate de a ajusta adancimea de camp, iar acum, poate avea concurenta. Din pacate, aceasta versiune nu necesita fotografii de 48 de megapixeli; in schimb, este nevoie de 20 de fotografii. Acest lucru este inca mai mult decat o multime de pixeli, chiar si pentru imprimari mai mari.EVO II Dual

Este mai mult un produs, mai serios, pentru afaceri, deoarece ofera o camera termica FLIR Boson pe langa camera 8K. Inregistreaza simultan, cu o rezolutie foarte mica in modul termic.Toate cele trei drone au o autonomie de pana la 5,5 mile, incorporate 8 GB de stocare interna si sunt livrate cu un controler care are un ecran incorporat, pe langa posibilitatea de a conecta telefonul. Exista, de asemenea, un ecran optional mai mare pe care l-ati putea cumpara, dar nu avem informatii cu privire la pretul acestuia. Va asteptam si in continuare cu noutati din lumea dronelor.


Facebook:SkyDio

Facebook: Autel Drones Romania

Facebook: DJI Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index