Drone pentru dezinfectarea stadionului Mercedes-Benz din Atlanta

Drone pentru dezinfectarea stadionului Mercedes-Benz din Atlanta

Publicat de pe data de 02. 10. 2020., 07:31:53

  • Distribuie:

Avand in vedere situatia actuala cu pandemia raspandita pe tot globul, dronele vor fi folosite pentru dezinfectarea stadionului Mercedes-Benz din Atlanta incepand cu 11 octombrie. De atunci, stadionul cu 71.000 de locuri va permite publicului, intr-un numar limitat, sa participe la evenimente.

Dronele au mai fost vazute in astfel de misiuni, eliberand dezinfectant in timpul pandemiei. De fapt, DJI a luat initiativa in China, trimitand echipaje dotate cu dronele sale Agras pentru a pulverize dezinfectant unde era nevoie. Acum, circula vorba ca un proces similar va avea loc si in Atlanta. Cand jocul din 11 octombrie se incheie, o companie numita Lucid Drone Technologies isi va pune dronele in aer, urmand ca acestea sa pulverizeze stadionul cu solutie dezinfectanta, ca masura de preventive impotriva coronavirusului. Se crede ca este pentru prima data in instorie cand dronele vor fi folosite pentru dezinfectarea unui stadion. Daca este adevarat, cu siguranta nu va fi ultima data.

Compania Lucid Technologies a fost preocupata de domeniul efectuarii curateniei prin intermediul dronelor inainte sa apara pandemia. Nu este ca si cum ar fi avut aceasta idee, ar fi comandat primul lucru gasit si ar fi inceput sa stropeasca. Lucid era in top. Chiar in luna iunie, a lansat un videoclip care descrie capacitatile dronei sale de dezinfectare D1. Sa aruncam o privire:
Rapid

Lucid Drone Technologies spune ca D1 poate dezinfecta 200.000 de metri patrati pe ora. Compania a lansat un videoclip anterior, explicanda intregul proces, in detaliu:
Planuri pentru viitor?

Lucid Technologies este capabila, de asemena, sa se integreze in scoli, cinematografe, mall-uri – oriunde se aduna multa lume. Se pare ca nu lipsesc locurile in care aceasta solutie ar fi utila.

Compania afirma ca foloseste un dezinfectant care respecta legea privind protectia mediului, care se va evapora complet, fara a lasa vreun reziduu in urma. Doua drone D1 vor fi lansate pentru a curata stadionul, completate de inca una, de rezerva, la indemana.


Procesul de reintampinare a fanilor implica ascultarea activa si raspunderea la nevoile si preocuparile acestora. Intelegem, implicit, ca protocoalele adecvate de curatare si igienizare reprezinta o prioritate in mediul actual. Am lucrat fara a ne lasa obositi pentru a oferi un mediu sigur nu doar pentru asociatii nostril, jucatorilor si personalului, ci mai ales fanilor.

-Dietmar Exler, COO al AMB Sports and EntertainmentArticole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index