Drone care livreaza masti spitalelor din Mexic

Drone care livreaza masti spitalelor din Mexic

Publicat de pe data de 27. 09. 2021., 12:10:53

  • Distribuie:

Sincronia Logistics a declarat ca a folosit drone pentru a livra masti de protectie spitalelor din Mexic pentru a inlatura riscul de transmitere de la om la om a COVID-19. Dronele au livrat echipamentele de siguranta medicala spitalelor din statul central din Queretaro.


Compania farmaceutica si logistica din Mexic, Sincronia Logistics a apelat la tehnologia dronelor pentru a furniza gel antibacterian, masti de protectie, manusi, scuturi de fata tiparite 3D si alte consumabile pentru personalul medical din prima linie.


Mexicul a avut un deficit de echipamente de siguranta pentru lucratorii de prima linie, cu proteste organizate in toata tara, oamenii solicitand conditii de munca mai bune. Cea mai mare parte a produselor livrate de drone au fost donate catre Sincronia Logistics, pentru a fi oferite cadrului medical.


Diego Garcia, director de excelenta in afaceri la Sincronia Logistics a impartasit faptul ca dronele au reusit sa reduca timpul de transport, precum si sa reduca in mod semnificativ contactul uman, si astfel posibilitatea transmiterii virusului.


Juana Angelica Garcia, directoarea spitalului public El Marques din orasul Queretaro, a comentat urmatoatele asupra utilizarii dronelor:


β€žIn situatia in care aveti nevoie de materiale medicale furnizate rapid, fara a risca sanatatea persoanelor implicate, livrarea realizata de drone a devenit o optiune eficienta si sigura."


In momentul scrierii, Mexicul tocmai a depasit 30.000 de decese COVID-19, devenind a 5-a tara ca si numar de decese, depasind Franta cu putin peste 29.000. Mexicul a avut peste 150.000 de recuperari cu 250.000 de cazuri confirmate de la inceputul pandemiei.


Dronele si COVID-19

Dronele au fost prezente de-a lungul intregii pandemii globale, unii spunand ca acest lucru demonstreaza cat de utile sunt dronele. Recent, Universitatea din California San Diego (UCSD) a dezvoltat o drona dezinfectanta cu lumini UV-C. Multe tari folosesc drone pentru dezinfectarea zonelor publice, precum si monitorizarea zonelor aglomerate pentru a se asigura ca oamenii respecta regulile de distantare sociala.Mavic Mini: Cele mai bune setari si sfaturi pentru zborul in spatii inchise

Lucreaza oare DJI la o drona FPV de curse?


πŸ‘‰ Magazin - Dronshop.ro πŸ‘ˆ

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index