Drona M300 primeste un plus de precizie

Drona M300 primeste un plus de precizie

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 09. 2021., 11:24:50

  • Distribuie:

Drona DJI Matrice 300 RTK (M300) este destinata misiunilor care nu necesita o medie de timp, ci necesita un timp de zbor mai mare, mai multe sarcini utile si o protectie sporita impotriva coliziunilor. Are un software care permite acestei drone sa supravegheze terenuri complexe, precum autostrazi, poduri si mine, cu o fiabilitate exceptionala in aproape orice tip de vreme.

Propeller Aero, o platforma de vizualizare si analiza a datelor despre drone, a anuntat ca drona DJI M300 este acum compatibila cu software-ul sau de supraveghere a site-ului si de cartografiere 3D, care este conceput unic pentru industria constructiilor si a lucrarilor de terasament.

DJI M300 este ideal pentru santierele mari si complexe care necesita o distanta de transmisie mai mare (pana la 15 km) si sisteme avansate de evitare a coliziunilor si de detectare a obstacolelor. In plus, drona pentru toate vremurile este pe deplin compatibila cu senzorul Zenmuse P1 de la DJI, conceput special pentru misiuni de fotogrametrie.

Datorita acestei viteze de zbor mai rapide a dronelor, a vitezei rapide de declansare si a camerei de inalta rezolutie, pachetul M300 si P1 poate captura 250 de acri intr-un singur zbor.

Folosind solutia Propeller, topografii plaseaza AeroPoints (puncte inteligente de control ale solului) in jurul santierului, piloteaza drona M300 deasupra pentru a colecta date de sondaj si incarca aceste date pe platforma cloud a companiei, unde sunt procesate complet in 24 de ore.

Subliniind ca astfel de progrese in tehnologia la fata locului sunt esentiale pentru a face lucrurile mai sigure si mai eficiente, Jack Nachazel, inginer de succes al clientilor la Propeller Aero, rezuma: “Clientii nostri construiesc totul, de la aeroporturi pana la autostrazi, folosind o drona care poate surprinde cel mai bine caracteristicile unice. Prin parteneriatul nostru extins cu DJI, acestia vor putea acum sa-si eficientizeze colectarea si procesarea datelor cu puternica drona M300, pe care multi dintre clientii nostri o folosesc deja.”

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index