Drona DJI FPV – un Porsche si un Mercedes-Benz pe pista de curse

Drona DJI FPV – un Porsche si un Mercedes-Benz pe pista de curse

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 29. 04. 2021., 06:50:44

  • Distribuie:

Pe mana unui profesionist

Drona DJI FPV este, intr-adevar, un dispozitiv spectaculos. Aceasta nu are doar caracteristici imersive si o experienta de pilotaj intuitiva – permite incepatorilor sa efectueze primul zbor direct dupa scoaterea din cutie. In mainile unui expert, DJI FPV ne arata de ce este cu adevarat capabila.

 

Drona DJI FPV vs. Porsche 911 Turbo S

Pentru aceasta cursa, DJI a luat legatura cu regizorul Nathan McBride. Filmat pe una dintre cele mai pitoresti piste de curse din SUA, Utah Motorsports Campus, videoclipul este absolut fantastic. La fel de uimitor este montajul si designul sunetului, garantand o doza de adrenalina. Priviti doar:

 


McBride, care a filmat si videoclipul promotional pentru DJI FPV, spune:

A fost o binecuvantare sa fac parte din eveniment si sa pot calatori de la canioanele din Utah la insulele Hawaii pentru a testa capacitatile acestei drone. Cursa a fost un concept super ambitios, a fost o bucurie sa ajut. Cand DJI mi-a prezentat conceptul, mi-am asumat provocarea si am adunat un grup de oameni remarcabili, creativi si talentati, despre care stiam ca vor fi un atu cheie pentru a aduce la viata proiectul.

 

Drona DJI FPV vs. Mercedes-EQ

Aici, nu putem descrie imaginile exact ca “o cursa”. DJI este furnizorul oficial de drone pentru Mercedes-EQ Formula E Team. Cele doua marci au lucrat impreuna pentru a duce aceste povesti spuse prin videoclipuri la un cu totul alt nivel. In privinta acestui aspect, videoclipul da rezultate. Aruncati o privire: Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index