Drona DJI FPV, testata de Marques Brownlee (MKBHD)

Drona DJI FPV, testata de Marques Brownlee (MKBHD)

Publicat de pe data de 19. 03. 2021., 09:14:40

  • Distribuie:

Marques Brownlee, despre drona DJI FPV

Drona DJI FPV a fost testata de (probabil) cel mai mare Youtuber din domeniul tehnologiei, impreuna cu o masina electrica de mare viteza. In timp ce videoclipul se concentreaza pe drona si masina, inca un gadget apare in videoclip, ceea ce face ca vizionarea sa merite si mai mult.Inainte de a deschide subiectul “drona DJI FPV”, Marques ne ghideaza prin cele doua tipuri de drone de consum de pe piata.

Youtuber-ul vorbeste, in prima faza, despre dronele pentru fotografie aeriana, apoi despre dronele FPV – adica subiectul acestui videoclip. In prima faza, Marques discuta despre actualele drone FPV de pe piata, tip DIY, care necesita multa configurare pentru a functiona, cu un timp de zbor mai scurt.

In ceea ce priveste drona DJI FPV in sine, MKBHD explica excelent ce este aceasta drona – un hibrid intre dronele anterioare marca DJI si dronele FPV mai rapide. In esenta, este o drona FPV cu amprenta clasica DJI.

 

Mai tarziu in videoclip, cand subiectul devine masina, este posibil sa fi observat ca unghiul camerei din interiorul masinii era usor mai larg si mai distorsionat decat pana atunci. Acest lucru se datoreaza faptului ca totul a fost filmat cu noua camera Insta360 GO 2. Camera minuscula este foarte promitatoare pentru montarea pe o drona FPV.

 

Asigurati-va ca urmariti videoclipul complet de mai jos!Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index