Drona DJI FPV isi face aparitia pe internet, lansarea ei este in apropiere

Drona DJI FPV isi face aparitia pe internet, lansarea ei este in apropiere

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 10. 01. 2021., 21:47:52

  • Distribuie:

Drona DJI FPV isi face aparitia pe internet, lansarea ei este in apropiere. Ceea ce pare a fi drona DJI FPV doar ce si-a facut aparitia pe Twitter, impreuna cu posibilele specificatii si data lansarii. Toate informatiile provin de la OsitaLV; ne sugereaza ca am putea vedea drona FPV zburand inainte de sfarsitul anului.

 

Imaginile

Privind cele doua imagini, putem vedea ca drona DJI FPV va include aceeasi ochelari FPV care au fost lansati cu kitul FPV, anul trecut. Drona FPV va include si controller-ul pe care am avut sansa sa il vedem in scurgerea anterioara de informatii, cu un design nou.

 

Aruncand o privire la drona, putem vedea ca are o forma similara cu una dintre dronele pe care le-am vazut la inceputul anului. Aceasta are o noua culoare, mai inchisa, cu rosu pe doua motoare. Acest lucru asigura ca elicile sunt montate corect.

 

Pe cutie scrie “DJI FPV Combo”, sugerand un pachet RTF. Pachetul include o drona, controller si ochelari FPV. Drona pare sa aiba un canopy din plastic mat, incluzand probabil GPS-ul si alte lucruri cheie. Bateria se ataseaza, probabil, in partea din spate a dronei. Putem vedea un heat sink pe partea superioara a dronei, probabil folosit pentru a mentine camera rece in zbor. Din imagine, nu putem vedea camera dronei, deci nu putem vorbi prea multe despre aceasta. Osita mentioneaza ca o persoana ce a obtinut un model pentru evaluare nu a respectat NDA-ul DJI, postand imaginile pe Twitter.


 

Exista o alta imagine cu drona DJI FPV cu ceea ce pare a fi o lista de verificare. Aceasta pare sa aiba cateva elemente bifate, sugerand ca este testata pentru a se asigura ca totul functioneaza in regula.


 

Tweetul despre drona DJI FPV

Aruncand o privire la tweet, Osita incepe prin a spune “daca drona va fi cu adevarat lansata, acestea vor fi specificatiile”. Acest lucru ar putea insemna doua lucruri. Nu este sigur de termenul de lansare, sau doreste sa se distreze pe seama entuziastilor.

La sfarsitul tweet-ului, el mentioneaza si luna aceasta ca o posibila data de lansare. Ar putea fi adevarat. Brendan Schulman de la DJI a sugerat ca DJI mai are produse de lansat.

 

Acum, specificatiile. Osita spune ca drona DJI FPV ar putea avea un senzor 4K 60 fps. Este probabil sa aiba stabilizare a imaginii si sa fie folosita pentru fluxul FPV si filmari cinematice. El mentioneaza si ca drona are elicit de 5 inci, functionand cu o baterie puternica de 6s.

 

Drona va avea probabil 3 moduri, ca dronele DJI actuale, care ii vor permite sa zboare cu viteze de pana la 150km/h. Celelalte moduri vor fi probabil un mod cinematic lent si un mod “normal”.

Camera va putea fi inclinata de utilizator prin intermediul controller-ului, datorita includerii unui servo. Osita crede, de asemenea, ca drona DJI FPV va avea GPS, permitandu-I sa se intoarca in siguranta in caz de urrgente si sa completeze zboruri automate.

 

Ce am vazut pana acum la drona DJI FPV

Cotroller FPV

Noul controller pare sa aiba un design similar cu controller-ul BetaFPV Lite 2 si controller-ul TBS Tango 2, pastrand in acelasi timp esenta DJI.

Pe fiecare parte a controller-ului, putem vedea un spatiu pentru a tine joystick-urile, ceva ce DJI face de ani de zile. Astfel, le puteti stoca in timpul transportului in siguranta. De asemenea, pare sa existe un port USB care va fi probabil USB-C. Privind partea din fata a controller-ului, putem vedea cele doua stick-uri de control, o gaura pentru snur si ceea ce par a fi butoane C1 si C2.

Exista, de asemenea, o noua adaugare la controller, o antena mare intre butoanele de declansare pentru a se asigura ca drona nu pierde conexiunea la controller. De asemenea, nu putem vedea daca exista comutatoare pe controller.


 

Drona DJI FPV

In luna august, am aruncat prima privire la ceea ce pare a fi o drona FPV de la DJI. Imaginea a fost foarte estompata, dar a aratat suficiente informatii pentru a ne face sa ne gandim. Din imagine, putem vedea sigla DJI pe spate, impreuna cu un design in doua tonuri, cauciuc negru si clasicul plastic gri al DJI.

De asemenea, pe drona pare sa existe o bara de protectie din cauciuc care ar absorbi o mare parte din impactul unui accident si sa impiedice deteriorarea camerei FPV. Camera FPV va fi, probabil, camera principala de inregistrare, care va utiliza stabilizarea electronica pentru a mentine filmarile netede. De asemenea, va fi, probabil, o drona FPV cinematica, mai degraba decat drona de curse. Pe acest lucru se concentreaza DJI cu celelalte drone de consum.

OsitaLV a mentionat 5.8 GHz si 915 MHz. Ambele frecvente sunt utilizate pentru a controla si trimite date intre pilot si drona. De asemenea, el a impartasit un zvon ce sugereaza ca drona a fost deja trimisa pentru evaluari.


 

Dupa cum probabil deja v-ati obisnuit, odata ce OsitaLV incepe, incepe cu adevarat. Scurgerile despre drona DJI FPV continua pe Twitter. O noua imagine cu drona, de data aceasta, in zbor! Aceasta nu pare sa semene cu vreo drona produsa de DJI in trecut, dar cu siguranta este autentica.


 

Cand va fi lansata?

Este un joc de asteptare. Ne-am obisnuit deja ca DJI sa isi anunte oficial noile produse cu o perioada de timp foarte scurta inainte de lansare. Pana atunci, urmarim aceste scurgeri si ne pregatim pentru noul produs.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index