Drona DJI FPV, in miniatura

Drona DJI FPV, in miniatura

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 24. 03. 2021., 09:27:44

  • Distribuie:

Drona DJI FPV, inca subiectul discutiilor pe forumuri

Drona DJI FPV doar ce a fost lansata, la inceputul acestei luni. Asta nu i-a oprit pe entuziasti din a-si imagina cum va arata urmatoarea drona FPV a companiei DJI. Raspunsul este – aceeasi, dar mai mica.

Multi au pus accent pe faptul ca DJI FPV este semnificativ mai grea decat un FPV clasic de 5”. Deci, ce ar fi daca DJI ar face ceva asemanator, insa mult mai mic? Sa analizam acest scenariu.


O drona DJI FPV Mini?

Ideea ca DJI ar avea succes cu o drona FPV sub 250g a mai fost sugerata, in trecut. Popularitatea imensa pe care Mavic Mini si DJI Mini 2 au adus-o companiei poate fi accesata si in domeniul FPV.

Acum, vine sugestia lui @OsitaLV, cunoscutul leaker DJI:Si nu este singurul sau Tweet pe acest subiect:O drona FPV, mai mica

Exista o multime de lucruri ce trebuie respectate din punct de vedere al zborului legal cu o drona. Greutatea dronei DJI FPV este un factor cheie, avand nevoie inclusiv de examenul A2 pentru a pilota aceasta drona.


O drona DJI FPV, sub 250 de grame?

Discutiile de pe forumuri arata ca oamenii sunt de parere ca dronele sub 250 de grame va scutesc de anumiti pasi in vederea zborului legal. Ei bine, nu mai e deloc asa. Pentru a pilota orice drona cu camera si/sau senzor, pilotul trebuie sa se inregistreze pe rpas.ro si sa sustina examenele aferente categoriei in care se incadreaza (valabil pentru categoria open, in Romania).

Adevaratul avantaj al dronelor sub 250g este ca sunt foarte discrete. Din experienta noastra, persoanele neimplicate nu sunt asa uimite de o drona mica, ca de una mai voluminoasa. Plus, pretul. Sigur ar fi mai mic.

Ar putea DJI sa compreseze aceasta tehnologie intr-un corp mai mic de 250g? Sigur ca ar putea. Dar este, probabil, putin prea repede sa ne gandim la asa ceva. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index