Drona DJI FPV – compilatie cu prabusiri

Drona DJI FPV – compilatie cu prabusiri

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 09. 06. 2021., 10:05:18

  • Distribuie:

Drona DJI FPV, un profesor bun pentru incepatori

Drona DJI FPV a adus emotiile din First Person View (FPV) catre un public cu totul nou. Acesti noi piloti descopera, insa, si faptul ca prabusirile fac parte din acest hobby.

Dupa cum probabil stiti, aceasta drona s-a dovedit a fi extrem de populara. Asta inseamna ca exista o multime de materiale pe internet in ceea ce o priveste. O parte dintre aceste materiale, insa, includ si… accidente. Asadar, exista o compilatie care concentreaza aceste “blocari” ale utilizatorilor.


Oricine se poate prabusi

Inainte de a vedea aceste videoclipuri, merita remarcat faptul ca pana si pilotii excelenti au parte de blocaje din cand in cand. Lucrurile sunt extrem de accelerate cand zburati FPV si, uneori, este inevitabil sa loviti o ramura, un cablu sau ceva asemanator. Sa se noteze, nu este ca si cum DJI FPV are o problema care provoaca accidente. Daca ar fi sa cautam orice model de drona pe youtube, sigur am gasi accidente.

Drona DJI FPV poate fi considerata insa vinovata pentru oferirea unui fals sentiment de incredere. Aceasta drona are mai multe moduri, destinate sa invete chiar si un incepator complet despre zborul manual. DJI FPV este un professor excelent, avand chiar si un simulator care permite exersarea modului manual.

Exista insa o mare diferenta intre modul Sport si modul complet manual. Banuim ca unele prabusiri s-au intamplat exact din acest motiv.


Acestea fiind spuse, sa vedem!Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index