Drona de la Amazon te va ridica pe munte, inlocuind telescaunele

Drona de la Amazon te va ridica pe munte, inlocuind telescaunele

Publicat de pe data de 25. 08. 2020., 10:04:20

  • Distribuie:

Ultimul brevet de la Amazon indica asupra unei noi modalitati de utilizare a dronelor care nu implica livrarea de pachete. Amazon vrea sa inlocuiasca teleschiurile. Drona foloseste o franghie pentru a trage oamenii pe munte, la fel cum a facut Casey Neistat in acest videoclip in decembrie 2016.

 

In loc sa urci pe teleschiul normal, astepti sa vina o drona in locatia ta. Va cobori apoi franghia si va astepta sa te prinzi. Odata apucata, drona incepe sa te traga pe partea dorita a muntelui.

 

Drona va primi locatia printr aplicatie - un fel de Uber cu drone. Brevetul spune, de asemenea, ca drona poate fi folosita pentru alte activitati care implica o persoana care este trasa, cum ar fi snowboarding si schi nautic.

 

Brevetul spune ca schiorii extremi pot folosi dronele pentru a-i duce in zonele de schiat indepartate care nu sunt accesibile cu teleschiurile. Daca aveti probleme, puteti, de asemenea, suna drona pentru a va trage inapoi la siguranta.

 

Brevetul a fost scris de catre Gur Kimichi, vicepresedintele initiativelor de livrare prin drone de la Amazon.

 

Despre Amazon Prime Air

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, a vorbit despre planul companiei de a utiliza drone pentru a livra produse cumparate prin Amazon.com in cadrul unui interviu de 60 de minute in 2013. Planul este acela de a folosit drone pentru a inlocui optiunile de livrare standard disponibile astazi, reducand astfel costurile si eliminand cel mai costisitor aspect al livrarilor, oamenii.

 

Amazon Prime Air lucreaza de ani buni la proiectul de livrare prin drone, cu diferite prototipuri prezentate, inclusiv o prezentare video a tehnologiei. Acest lucru va permite Amazon.com sa inceapa lansarea planului lor de livrare din aceeasi zi, care a fost anuntat la inceputul acestui an.

 

Amazon Prime Air estimeaza un timp de livrare de aproximativ 30 de minute pentru a selecta adrese si o capacitate de aproximativ 2,27 kg.Drona noua Tello?

Invata sa folosesti Osmo Action in 10 minute


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index