Drona agricola DJI Agras T20 apare in baza de date FCC

Drona agricola DJI Agras T20 apare in baza de date FCC

Publicat de pe data de 12. 01. 2021., 09:23:33

  • Distribuie:

Drona agricola inedita a DJI, Agras T20, a aparut in baza de date FCC la sfarsitul lunii trecute, sugerand ca lansarea sa este mai aproape decat credeam. Din lista FCC, ne este oferita o imagine in detaliu a etichetei de reglementare, impreuna cu locatia acesteia pe drona. Noua drona apare sub numele Agras T20 in baza de date FCC, cu ID-ul SS3-T202008.

Deoarece Agras T16 are un rezervor de 16 litri, exista o mare posibilitate ca viitorul T20 sa aiba un rezervor de 20 de litri.

DJI a lansat, la inceputul anului, drona Agras T16, cu un rezervor de 16 litri, rating IP67, RTK incorporat si o camera FPV; toate acestea fiind sustinute de un motor AI. Agras T16 a adus cu el multe imbunatatiri.

Privind eticheta, nu putem vedea cu adevarat alte informatii decat numele viitoarei drone si numarul modelului. Analizand locatia etichetei in sine, nu putem spune ca primim multe informatii. Putem vedea ca drona are doua guri de aerisire deasupra etichetei, impreuna cu ceea ce pare a fi o usa chiar dedesubt.La ce sa ne asteptam?

Noul Agras T20 se va imbunatati in mod evident fata de drona de generatie anterioara, dar ce ar putea imbunatati DJI? O mare actualizare a dronei ar putea fi includerea unui sistem de evitare a obstacolelor la 360 de grade, similar cu Matrice 300, care va functiona cu sistemul radar pentru a face aproape imposibil ca drona sa se prabuseasca.

Drona ar putea include, de asemena, un sistem de pulverizare mai bun, care ar face-o si mai eficienta pe teren. Aceasta ar putea sa aiba un rezervor mai mare, o latime mai mare de pulverizare, o rata de pulverizare imbunatatita si capacitatea de a acoperi mai mult teren intr-un timp mai scurt.

Ceva putin mai indepartat, dar minunat ca idee, este o camera dedicata incorporata, care elimina necesitatea unei alte drone pentru a cartografia zona de pulverizare in prealabil. Acest lucru ar permite utilizatorilor sa trimita o drona in mod autonom pentru a efectua cartografierea zonei ce urmeaza a fi pulverizata, apoi sa pulverizeze zona dintr-o singura data. DJI sugereaza ca, in prezent, Phantom 4 RTK ar trebui sa cartografieze zona, fapt urmat de pulverizarea facuta de T16. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index