DJI Tello

DJI Tello

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 18:23:24

  • Distribuie:

Ryze Tello

a fost creat pentru că DJI dorea să copiii și adulții sa poate găsi distractia și să familiarizeze utilizatorii cu lumea programării a dronelor.


DJI Tello este destinat celor care se pregătesc să cumpere primul său dron din viața lor, dar nu sunt pregătiți pentru o investiție mai mare. Dispozitivul mic poate fi controlat cu un singur smartphone, astfel încât să îl puteți lua oriunde cu dvs.

Drona Tello are o interfață prietenoasă, astfel încât nu va fi o provocare pentru a stăpâni elementele de bază pentru cei care nu au zburat niciodată. Pentru o dimensiune modestă și un preț rezonabil, nu vă lăsați păcăliți. DJI nu a renunțat componentele cele mai bune de pe piața dronelor pentru a asigura o stabilitate in timpul zborului. Tello este, de asemenea, compatibil cu tehnologiile dial-up VR, care oferă experiențe complet noi pentru incepatori.


Ce știe Tello?


Oriunde vreți să vă zburați cu drona, puteți fi siguri că Tello vă va ajuta să priviți lucrurile din jurul dvs. dintr-o perspectivă cu totul nouă. Această structură modestă oferă un timp de zbor de 13 minute. Iar cele două antene pot transmite chiar și video de 720p de la distanta de 100 de metri la dispozitivul pilot.

DJI Tello a surprins multe tehnologii moderne comprimate de DJI. Multe manevre încorporate vor oferi o mulțime de divertisment celor care sunt familiarizați cu lumea dronelor. Cu ajutorul funcției Throw & Go, este suficient să rulați un tello, care plutește automat pe el. Și SD Flips vă permite să utilizați gesturile cu degetul pe ecran pentru a efectua un exercițiu mic pentru rotații diferite.


Înregistrați imagini și videoclipuri


Camera încorporată montată în șasiul, DJI Tello dispune o cameră standardă de la DJI, care permite captarea imaginilor aeriene spectaculoase. Caracteristica EZ Shots vă permite să fotografiați imagini de calitate cu ajutorul dronului dvs. Chiar dacă nu știți cum să rezolvați o manevră mai complexă, stabilizatorul electric Tello asigură că imaginile sunt netede.


Securitatea este cheia.


Datorită designului ușor și durabil al DJI Tello și a software-ului de control. Tello este o mașină de zbor foarte sigură. Decolarea și aterizarea se poate face la atingerea unui buton. Iar sistemul de securitate încorporat asigură că, chiar și atunci când conexiunea la telecomandă este întreruptă, poate fi aterizată fără probleme. Tello vă avertizează și când bateria se descarca.

Învățare și distracție – în același timp

Una dintre caracteristicile cele mai interesante ale lui Tello este că utilizatorii îi pot programa după preferințele lor. Acesta este sistemul de codare Scratch dezvoltat de MIT care permite copiilor să se familiarizeze cu lumea programării. Dacă programul nu este nou pentru dvs., SDK-ul propriu de la Tello vă oferă oportunități suplimentare pentru personalizarea zborului.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index