DJI si Axon si-au anunțat parteneriatul pe teritoriul dornelor

DJI si Axon si-au anunțat parteneriatul pe teritoriul dornelor

Publicat de Suranyi László pe data de 20. 02. 2020., 12:02:30

  • Distribuie:

5 iunie 2018 – Liderul de piata mondiala al dronelor civile si a tehnologie imaginilor aeriene, DJI si liderul mondial al tehnologiilor de aplicare a legilor Axon(Nasdaq: AAXN), si-au anuntat astazi parteneriatul exclusiv, in cadrul industriei de gestionare a dovezilor digitale, pentru a vinde drone DJI direct catre agentiile de siguranta publica si aplicare a legii, in intrreaga lume prin noul program Axon Air. Parteneriatul a fost anuntat la a treia conferinta anuala Axon Accelerate pentru un public format din mai mult de 1500 de politisti profesionisti al securitatiii, jurnalisti si tehnicieni din intraga lume.

Mai mult de 900 de agentii din domeniul sigurantei publice folosesc deja drone pentru a imbunatati siguranta ofiterilor, suport la actiunile tactice, a reconstrui evenimente de coliziune din trafic, a oferi suport pentru siguranta publica la evenimente mari si la misiuni de cautare si salvare. Cel putin 130 de persoane din intreaga lume au fost salvate de pericol folosind drone, dovedind in acest fel improtanta lor in situatii de viata si moarte.


Programul Axon Air ofera posibilitatea agentiilor de aplicare a legii de a achizitiona drone de la un partener de incredere si leaga tehnologia dronelor DJI cu reteaua de date conectate Axon si servciile Evidence.com – aceasi platforma care este folosita si azi de mai mult de 200000 de agentii de siguranta publica. Evidence.com ofera acelasi sistem riguros de gestionare a datelor, controalele chain-of-custody si protocoalele de securitate pe care agentiile de aplicare a legii se bazeaza pentru a pastra si proteja datele de la camerele de luat vederi si sistemele video din masini. In cadrul Evidence.com integritatea videourilor filmate cu drona sunt pastrate pentru protectia agentiilor de politie si de public pe care le deservesc. Dronele disponibile momentan spre vanzare prin programul Axon Air sunt: Phantom 4 Pro si Matrice 210.


” Avand in vedere ca cerintele programelor de aeronave fara pilot cresc, Axon colaboreaza cu agentii pentru a construi solutii care sa raspunda complexitatii si cerintelor segurantei publice” declara Todd Basche. ” Impreuna, ne vom concentra pe cererea de constientizare situationala, colectarea avansata a dovezilor si a instrumentelor de management al programelor care vor permite agentiilor sa isi administreze dronele alaturi de camerele lor corporale si sistemele video din masina.”


“Parteneriatul DJI cu Axon permite agentiilor de aplicare a legii sa adauge compatibilitati si servicii de date de drone prin intermediul aceluiasi furnizor de incredere pe care se bazeaza pentru instrumente, date si sprijin de care au nevoie pentru a-si face treaba in siguranta si eficient.”, a declarat Michael Perry, director general DJI America. “Agentiile de aolicare a legii adopta cu rapiditate dronele pentru munca lor si de multer ori au nevoie de indrumari cu privire la stabilire a unui program de drone si integrarea acestuia in departamentelel lor. Parteneriatul DJI cu Axon Air va intari si spori capacitatea, organelor de drept, de a proteja siguranta publica, de a reactiona la urgente si de a salva vieti.”


Axon va colabora cu agentiile de siguranta publica pentru a identifica solutii care corespund cerintelor comunitatii lor si va aduce videouri facute de drone in reteau Axon de persoane, dispozitive si aplicatii. Agentiile interesate trebuie sa contacteze reprenzentantii de vanzari


Axon, pentru a afla mai multe despre modul in care pot adopta aceasta tehnologie.


Pentru mai multe informatii contactati:


DJI: Adam Lisberg, Corporate Communication Director, North America – [email protected]


Axon: Sydney Siegmeth, VP Communication – Media ONLY Hotline: (480)444-4000, [email protected]


Sursa: https://www.dji.com/newsroom/news/dji-axon-air-drone-partnership-public-safety-law-enforcement


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index