DJI RS 2 se poate comanda de sambata, 31.10, la un pret super competitiv de 3899 RON, la DronShop.ro!

DJI RS 2 se poate comanda de sambata, 31.10, la un pret super competitiv de 3899 RON, la DronShop.ro!

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 27. 09. 2021., 11:07:40

  • Distribuie:

DJI RS 2 se poate comanda de sambata, 31.10, la un pret super competitiv de 3899 RON, la DronShop.ro!

 

DJI RS 2 se poate comanda de sambata, 31.10! Dupa cum deja stiti, DJI a lansat recent noile sale gimbaluri DJI RS 2 si DJI RSC 2. Pana acum, pe DronShop.ro, noile produse au fost disponibile doar pentru precomanda. Ei bine, livrarile (atat pentru comenzi cat si precomenzi pentru DJI RS 2) incep de luni, 02.11.2020.

 

Sa aruncam o privire asupra noului DJI RS 2

DJI RS 2 nu este doar un gimbal – reprezinta o solutie de neegalat pentru cineastii dinamici. Toate elementele si caracteristicile sale de design sunt concepute pentru a oferi stabilizare de top in industrie. DJI RS 2 este conceput pentru realizarea de fotografii magistrale!

 

Testat cu o sarcina utila de 4.5kg

Constructie din fibra de carbon

Ecran tactil color de 1.4”

Optiuni de montare profesionale

Echilibrare eficienta intre sarcini utile

Pana la 12 ore de functionare

Raport greutate / sarcina utila


Cu o sarcina utila de 4,5 kilograme, stabilizatorul de 1 kilogram ofera cel mai bun raport greutate / sarcina utila din industrie. Structura din fibra de carbon ofera bratelor o capacitate portanta mai mare decat pana acum, chiar daca gimbalul in sine are o greutate mica.

 

Ecran tactil color

Eliberati-va creativitatea: puteti accesa ActiveTrack 3.0 direct de pe ecranul tactil. Ecranul LCD color va permite sa setati rapid parametrii RS 2 si sa utilizati toate functiile aplicatiei Ronin.

 

Titan: Stabilizare DJI imbunatatita

Nimeni nu face stabilizatoare de camera ca cele de la DJI. Datorita algoritmului de stabilizare Titan, puteti face fotografii mai fine ca niciodata. Aveti nevoie de mai mult? SuperSmooth netezeste si cele mai mici miscari, stabilizand in acelasi timp obiective cu zoom de pana la 100mm.

 

Ce stim despre RSC 2?

Din pacate, se pare ca, dintre gimbaluri, numai DJI RS 2 se poate comanda de sambata. In ceea ce priveste DJI RSC 2, stocurile pentru comercianti sunt asteptate undeva intre 10-15 noiembrie. Inceputul livrarilor se preconizeaza a avea loc undeva la mijlocul lunii noiembrie.

 

Pachetele Pro Combo

Atat DJI RS 2 Pro Combo cat si DJI RSC 2 Pro Combo vor ajunge in stocurile magazinelor la sfarsitul lunii noiembrie, livrarile incepand in aceeasi perioada.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index