DJI Ronin S2 apare in FCC cu un nou dispozitiv de transmisie a imaginii

DJI Ronin S2 apare in FCC cu un nou dispozitiv de transmisie a imaginii

Publicat de pe data de 06. 01. 2021., 09:04:36

  • Distribuie:

Nu cu mult timp dupa ce DJI Ronin SC 2 a ajuns in baza de date a FCC, DJI Ronin S2 si un nou sistem de transmitere a imaginii Ronin RavenEye au aparut si ele in baza de date. Noul Ronin S2 pare sa aiba un nume nou, o baterie de tensiune mai mare si un cip Wi-Fi.

Noul gimbal de la DJI a fost lansat de curand pe baza de date a FCC in cadrul diviziei de gimbaluri DJI, SZ DJI Osmo Technology Co, Ltd. Gimbalul figureaza cu numele DJI RS 2 cu numarul de identificare 2ANDR-P022004.

Sistemul de transmitere a imaginii a fost, de asemenea, lansat in cadrul diviziei de gimbaluri DJI cu numele Ronin RavenEye Image Transmission System si numarul de identificare 2ANDR-WV0012004.


DJI Ronin S2


Nume nou

Aruncand o privire la eticheta de mai jos, putem vedea ca numele noului gimbal este acum DJI RS 2, care pare a fi forma prescurtata a DJI Ronin S2. Se pare ca DJI a dezvoltat un tipar dupa ce a schimbat si numele stabilizatorului DJI Osmo Mobile 4 in DJI OM 4.


Baterie cu voltaj mai mare

Spre deosebire de Ronin SC2, Ronin S2 are o baterie de tensiune mai mare, nu una de capacitate mai mare. Aceasta noua baterie are 15.4 volti, pe cand Ronin S original dispunea doar de 14.4 volti. Actualul gimbal Ronin S are suport pentru Blackmagic Pocket Cinema Camera 4k si atat. Deci, acest lucru ar insemna ca noul gimbal dispune de mai multa energie atunci cand este necesar pentru camerele cinematografice mai mari, obiective si alte sarcini utile.


Conectivitate Wi-Fi

S-a subliniat ca noile gimbaluri au o sigla ANATEL, ceea ce sugereaza ca gimbalurile se pot conecta la un sistem Wi-Fi. Stim ca DJI lanseaza un sistem nou de transmitere a imaginii, deci este probabil ca noul cip Wi-Fi sa fie pentru acest lucru.Sistemul de transmitere a imaginii Ronin RavenEye


Aruncand o privire asupra etichetei sistemului de transmisie a imaginii, putem vedea ca se ataseaza direct la camera si este alimentat, probabil, de la unul dintre cei trei conectori USB-C de pe bratul gimbalului Ronin S2. De asemenea, putem vedea doua antene care arata identic cu cele de pe controlerele Mavic originale. Deoarece in imaginea de la FCC, are o rigla langa el, stim ca dispozitivul are o lungime de aproximativ 3.5 inci, cu o latime de aproximativ 2.5 inci.

Datorita faptului ca acest dispozitiv are si sigla ANATEL, putem spune ca sistemul de transmisie va folosi probabil tehnologia Wi-Fi imbunatatita a DJI pentru a transmite imaginea pe o distanta mare. Acest lucru va va permite sa plasati gimbalul intr-o locatie periculoasa sau greu accesibila, dar sa aveti in continuare o vizualizare live a camerei.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index