DJI Ronin-S testat!

DJI Ronin-S testat!

Publicat de Suranyi László pe data de 06. 01. 2021., 08:39:18

  • Distribuie:

Cel mai nou gimbal de la DJI pentru camrele DSLR, este dotat cu caracteristici ușor de utilizat doar pentru 3690 RON. O probelemă cu gimbalul este greutatea ei când o fosolești cu o mână, dar testera o încheiem cu experințe mai mult pozitive. Pe lângă prețul mic, gimbalul este remercabil pentru abilitățile de filmare din toate unghiurile.Cameramanul Xavi a testet un Ronin-S pe role în Barcelona. Gimbalul DJI a deschis noi perspective de lucru pentru Xavi, dar a testul lui s-a sfârșit cu o căzătura când mergea cu spatele. Vestea bună este că gimbalul nu a pățit nimic și Xavi a supraviețuit cu câteva zgârieturi.


Gimbalul este conceput pentru a permite filmarea dintr-un unghi de jos. Atunci cand Xavi a filmat pe role o scena de jos , gimbalul a stabilizat camera chiar si cand acesta a accelerat.


O preblemă cu Ronin-S


Pe site-ul oficial DJI stocurile sunt epuizate de săptămâni întregi.


Cei de la We Talk UAV au testat gimbalul și au fost plăcut surprinși de varietatea modurilor de filmare pe care le știe acesta. Când Alex a testat gimbalul, nici măcar nu a citit manualul de utilizare, deci Ronin-S poate fi folosit de aproape toată lumea, indiferent de experiența anterioară cu alte gimbaluri.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index