DJI Osmo Pocket 2 isi face aparitia in baza de date a FCC, impreuna cu un microfon wireless

DJI Osmo Pocket 2 isi face aparitia in baza de date a FCC, impreuna cu un microfon wireless

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 05. 01. 2021., 23:57:52

  • Distribuie:

Se pare ca indragitul DJI Osmo Pocket primeste o actualizare – adica lansarea in curand a DJI Pocket 2. Noul Pocket 2 a ajuns in baza de date FCC impreuna cu un nou modul de microfon wireless, portabil, pentru Pocket 2. O veste destul de mare, avand in vedere ca DJI tocmai a lansat noile RS 2 si RSC 2, nu credeti?


Doua produse noi DJI din divizia gimbal a SZ DJI Osmo Technology au fost lansate pe baza de date FCC, sugerand ca DJI va lansa viitorul DJI Osmo Pocket 2.


Noul nume

In ton cu restul celor mai recente produse DJI, viitorul Osmo Pocket 2 va primi un nou nume prescurtat, ajungand sa se numeasca DJI Pocket 2, chiar daca eticheta FCC pare sa mentioneze R-C-osm-OT212.

DJI fie nu mai e un fan al marcii Osmo, fie vrea doar sa simplifice numele tuturor produselor sale pentru a facilita consumatorilor sa isi aminteasca numele produselor.


Maner Pocket 2 Do-It-All

Desi numele produsului lansat in baza de date FCC nu este Osmo Pocket 2, stim ca este pe drum, fiind pentru viitoarea camera. Aruncam o privire la manerul Do-It-All de la Pocket 2, care pare sa fie similar cu baza curenta pe care o primiti cu Osmo Pocket, desi ar putea fi un maner mai mare pentru Pocket 2.

A doua varianta este putin probabila, deoarece are un port USB-C, dar nu pare sa aiba o baterie incorporata. Poate ca exista o trecere prin maner..? De asemenea, se pare ca are un suport pentru trepied dedesubt, ceea ce ar putea insemna ca conexiunea USB-C se muta in lateral pentru a se incarca pe un trepied.Modul de microfon wireless

Ceva la care nu ne asteptam sa lanseze DJI cu Pocket 2 este un modul de microfon wireless, totusi are sens! Noul modul pare a fi un design clip-on, cu o baterie de 320 mAh care se incarca cu un voltaj de 5 volti la 0.4 amperi.

Modulul de microfon este probabil mai mic decat modulul wireless oferit de Rode si se va conecta direct la camera prin Bluetooth sau Wi-Fi sau printr-un modul receptor de microfon incorporat. Deoarece numele nu contine Osmo sau Pocket, putem presupune ca va functiona si cu alte produse DJI.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index