DJI Osmo Mobile 2 vs. Osmo Mobile

DJI Osmo Mobile 2 vs. Osmo Mobile

Publicat de Suranyi László pe data de 06. 01. 2021., 09:33:37

  • Distribuie:

DJI Osmo Mobile 2 a fost prezentat inainte de CES 2018. Pe langa noua sa culoare, poate ca se pare acelasi model ca si modelul original. Pentru a lamuri lucrurile, mai jos gasiti videoul de comparatie creat de cei de la We Talk UAV.De la inceput, DJI Osmo Mobile 2 este mai usor cu o greutate de doar 485 de grame. Noul gimbal are o durata de viata crescuta a bateriei de pana la 15 ore, care este de 3 ori mai mare decat cea a originalului Osmo Mobile. Gimbalul nou are o prindere mai lunga cu o baterie de 2600 mAh, in timp ce originalul are o baterie de 980 mAh. Un lucru care trebuie sa-l tineti cont este faptul ca Osmo Mobile 2 are o baterie incorporata, dar nu este nevoie decat de doua ore pentru a se reincarca. Osmo Mobile 2 poate fi folosit ca si o baterie externa. Un port USB pe parte din spate a gimbalului ofera utilizatorilor posibilitatea de a pastra telefonul lor incarcat in timp ce filmeaza. In plus, un trepied poate fi insurubat pe gimbalul nou pentru stabilitate suplimentara.Asamanari intre Osmo Mobile 1 si 2

Ambele sunt echipate Bluetooth 4.0 si ambele suporta telefoane. Aplicatia de operare pe nou gimbal este, de asemenea, in principiu aceeasi ca si originalul Osmo Mobile.


Prima experienta

Cei de la We Talk UAV au testat noul gimbal si cred ca originalul Osmo Mobile a avut o aderenta mai buna la maner comparativ cu noul model. Osmo Mobile 2 pare simplu din punct de vedere al designului, dar diferenta de pret justifica calitatea.


Comparatie de filmare

Inregistrarile cu cele doua stabilizatoare sunt la fel.


Intrebari frecvente

DJI nu a specificat care sunt modelele de telefoane compatibile, dar au spus ca vor fi compatibile telefoane pana la 3.3 inci late. La CES, DJI a folosit un Apple Iphone 6 si a functionat perfect cu noua caracteristica de zoom. Osmo Mobile 2 poate fi folosit pentru a ajusta zoom-ul si alte setari ale telefonului. Aplicatiile terte parte sunt, de asemenea, acceptate pe noul gimbal. Pe dispozitivele iOS, materialul video este stocat in aplicatia DJI GO, in timp ce locatia implicita de stocare pentru utilizatorii de Android este telefonul sau un card microSD.


Ambele gimbaluri pot adauga imagini extraordinare cand sunt adaugate la inregistrari de drone, dar Osmo Mobile 2 este superior in ceea ce priveste durata de viata a acumulatorului, caracteristicile si pretul!
👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index