DJI OM 4 SE a aparut in SUA, la un pret de 119USD

DJI OM 4 SE a aparut in SUA, la un pret de 119USD

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 12. 10. 2021., 13:18:08

  • Distribuie:

La doar o luna dupa ce si-a lansat cel mai avansat gimbal pentru telefoane mobile, OM 5, DJI cauta sa ispiteasca si mai multi utilizatori cu un stabilizator accesibil. Cu un pret de 119 dolari, noul DJI OM 4 SE este disponibil pe piata SUA si Canada.

La fel ca DJI Mini SE, OM 4 SE a fost lansat pentru prima data pe pietele in curs de dezvoltare.

Portabil si pliabil, DJI OM 4 SE utilizeaza un sistem de atasament magnetic care simplifica utilizarea acestuia. Desigur, nu include tija de extensie cu care vine OM 5-ul, dar acest stabilizator este dotat cu toate functiile de filmare creative si usoare de utilizat asteptate de la un gimbal DJI.

Aveti, in acest sens, tehnologia ActiveTrack 3.0 care recunoaste adulti, copii, animale de companie etc. Exista un mod de zoom dinamic, care ofera efectul Hitchcock/zoom de Hollywood. Un super-CloneMe Pano imbina mai multe fotografii pentru a oferi o panorama epica. Un mod separate, 3x3 Pano, combina automat noua fotografii intr-o fotografie superangulara.

Intre timp, daca sunteti nou in domeniul filmarilor sau vloggingului, puteti incerca unul dintre sabloanele de creatie din modul Poveste.

De asemenea, puteti surprinde trecerea accelerata a timpului folosind TimeLapse sau puteti adauga puncte de miscare setate pentru gimbal prin MotionLapse. Exista, bineinteles, si modul HyperLapse – un mod de fotografiere in care va miscati fizic impreuna cu stabilizatorul. Pentru un efect de filmare si mai impresionant, de ce sa nu rotiti smartphone-ul, folosind SpinShot?

Odata cu aceste detalii, ajungem si la adevarata intrebare…Cu ce este diferit DJI OM 4 SE de DJI OM 4?

Cand cumparati DJI OM 4 SE, primiti un gimbal, o clema magnetica pentru telefon, un trepied, un cablu de alimentare, o gentuta de depozitare si un wrist-strap. Ceea ce nu este inclus este inelul magnetic din pachetul original DJI OM 4. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index