DJI No Fly Zone Update

DJI No Fly Zone Update

Publicat de Suranyi László pe data de 18. 01. 2021., 09:52:13

  • Distribuie:

 Zona restrictionata. In aceste zone, utilizatorii vor fi avertizati si zborul este impiedicat. Daca credeti ca aveti autorizatia de a opera intr-o zona restrictionata, va rugam sa contactati [email protected] sau Online Unlocking.


 Zonele de autorizare. In aceste Zone, care apar albastru în hartă DJI GO, utilizatorii vor primi un avertisment, iar zborul este limitat în mod implicit. Zonele de autorizare pot fi deblocate de utilizatori autorizați utilizând un cont verificat de DJI.


 Zona de altitudine: Zonele de altitudine vor aparea in gri pe harta. Utilizatorii primesc avertismente in aplicatia DJI GO sau DJI GO 4, iar altitudinea de zbor este limitata.


 Zone de avertizare. In aceste zone, care pot sa nu aparea neaparat pe harta DJI GO, utilizatorii vor primi un mesaj de avertizare. Exemplu de zona de avertizare: o zona protejata pentru mediul salbatic.


 Zone de avertizare imbunatatite. In aceste zone, va trebui sa deblocati zona in momentul zborului utilizand aceiași pasi ca intr-o zona de autorizare, dar nu aveti nevoie de un cont verificat sau de o conexiune la internet in momentul zborului.


 Zona dens populata: Aceasta zona este afisată cu rosu pe harta. In conditii normale, populatia din aceasta zona este mai concentrata, asa ca va rugam sa nu zburați peste aceaste zone.

(Exemplu: Bloc comercial)


 Zone restrictionate de reglementare: Datorita reglementarilor si politicilor locale, zborurile sunt interzise in anumite domenii speciale.

(Exemplu: Inchisoare)


 Zbor recomandat: această zonă este afișată cu verde pe harta. Este recomandat să alegeți aceste zone pentru aranjamentele de zbor.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index