DJI ne sfatuieste sa ne ferim de initiativa FAA

DJI ne sfatuieste sa ne ferim de initiativa FAA

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 18:14:14

  • Distribuie:

DJI ne sfatuieste sa ne ferim de initiativa FAA


DJI ne sfatuieste sa ne ferim de initiativa FAA. Industria dronelor in America zguduie de cateva saptamani dupa ce FAA a propus introducerea identificarii dronelor de la distanta. Legat de aceasta propunere si producatorul DJI a avut niste mentiuni.


Producatorul chinez considera ca initiativa FAA de 319 de pagini ar oferi un sprijin substantial, dar a adaugat ca ar putea pune in pericol viitorul inovatiei in lumea dronelor, deoarece considera ca ideiile prezentate au anumite defecte. In aceasta forma, ei nu pot sprijini aceasta propunere.


Potrivit DJI, ideea FAA este prea scumpa, complicata, si ar vedea mai degraba potentialul unei solutii gratuite, mai simple si mai usoare, care nu necesita abonament la un serviciu din partea solicitantilor. DJI a folosit aceasta analogie:


“Toata lumea stie de ce masinile au nevoie de placute de inmatriculare: soferii trebuie sa fie responsabili. Dar daca s-ar face obligatia legala de a conecta masina la un serviciu de urmarire a autovehiculelor de pe internet. Acest serviciu ar percepe si o taxa anuala de aproximativ 20% din valoarea masinii. Si stocheaza informatiile proprietarului timp de sase luni pentru controlul guvernului. Nu credeti ca guvernul a mers prea departe?”


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index