DJI Mini 2 vs Mavic Mini : Cea mai buna mini drona creata vreodata

DJI Mini 2 vs Mavic Mini : Cea mai buna mini drona creata vreodata

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 05. 01. 2021., 23:50:39

  • Distribuie:

DJI Mini 2 vs Mavic Mini : Cea mai buna mini drona creata vreodata

 

DJI Mini 2 vs Mavic Mini : Cea mai buna mini drona creata vreodata! Ultra usoara, puternica si facil utilizabila, DJI Mini 2 reprezinta un upgrade revolutionar. Aceasta preia toate caracteristicile care au facut Mavic Mini sa fie cea mai buna alegere pentru incepatori; ii imbunatateste caracteristicile si o face mult mai intuitiva sim ai convenabila.

Mai jos gasiti cele patru actualizari cheie ale DJI Mini 2, de la timpul de zbor pana la rezolutia video.

 

DJI Mini 2 vs Mavic Mini: 4 upgrade-uri cheie

 

Performanta imbunatatita a camerei

DJI Mini 2: Video: 4K / 30 fps, Zoom: 4x, Format Foto: RAW, JPEG

DJI Mavic Mini: Video: 2.7K / 30 fps, nu dispune de Zoom, Format Foto: JPEGDJI Mini 2 vs Mavic Mini - camera

Mavic Mini are o rezolutie video de 2.7K, in timp ce DJI Mini 2 este capabil sa realizeze videoclipuri 4K / 30 fps. Mini 2 ofera imagini de calitate superioara pentru cei care cauta continut cu aspect mai profesional. O vedere panoramica a escapade dumneavoastra de vacanta este garantata. Impresionati-va prietenii si familia.

DJI Mini accepta si zoom digital 4x, oferind mai multe optiuni. Puteti capta in siguranta subiecte, fara a zbura prea aproape.

Mavic Mini accepta doar formatul JPEG, in timp ce DJI Mini 2 accepta atat JPEG cat si RAW in modul foto si fotografiere temporizata. Ofera mai multa flexibilitate pentru post-procesare.

 

Performanta de zbor mai sigura

DJI Mini 2: Viteza maxima de zbor: 16 m/s, Rezistenta la vant: Nivel 5

DJI Mavic Mini: Viteza maxima de zbor: 13m/s, Rezistenta la vant: Nivel 4DJI Mini 2 vs Mavic Mini – performanta de zbor imbunatatita

DJI Mini 2 are un sistem de propulsie imbunatatit, cu o crestere semnificativa a vitezei maxime de zbor si a rezistentei la vant, facand accesibila o gama mai larga de locatii si conditii de fotografiere. Mavic Mini are o viteza maxima de 13m/s, in timp ce Mini 2 poate zbura pana la 16m/s. Comparativ cu rezistența la vant de nivel 4, rezistenta de vant de nivel 5 asigura ca Mini 2 poate rezista la o varietate de conditii de fotografiere.

 

Stabilitate a transmisiei imbunatatita

DJI Mini 2: Transmisie: OcuSync, Gama de transmisie: 10km (FCC)

DJI Mavic Mini: Transmisie: WiFi, Gama de transmisie: 4km (FCC)

DJI Mini 2 vs Mavic Mini – transmisie

Tehnologia de varf DJI OcuSync 2.0 este acum disponibila pentru DJI Mini 2, extinzandu-si gama de transmisie cu o rezistenta mai puternica impotriva interferentelor semnalului. OcuSync 2.0 incorporat permite DJI Mini 2 sa se adapteze automat intre doua frecvente, cee ace extinde distanta maxima de transmisie a Mini 2 la 10km (FCC) pentru o flexibilitate sim ai mare. Zborul nu a fost niciodata asa de usor.

 

Mai multe functii inteligente? Da, te rog!

DJI Mini 2: QuickShots: Dronie, Circle, Helix, Rocket si Boomerang; Hyperlapse: 4K; Panorama: Sphere, 180 ° si Wide-Angle; Editare: Enhanced Photo; Descarcare: QuickTransfer, Trimmed Download

DJI Mavic Mini: QuickShots: Dronie, Circle, Helix si Rocket; Hyperlapse: - ; Panorama: - ; Editare: - ; Descarcare: - .DJI Mini 2 vs Mavic Mini – functii inteligente

DJI Mini 2 si Mavic Mini sunt perfecte pentru pilotii incepatori. Aplicatia DJI Fly, functia Return To Home si o varietate de alte caracteristici inteligente sunt concepute pentru a face zborul mai usor si memorabil. DJI Mini 2 are aceleasi QuickShots cu o singura atingere ca si Mavic Mini, plus Boomerang. 4K Hyperlapse si Panorama sunt, de asemenea, adaugate la aceasta noua drona Mini 2, facand accesibil incepatorilor sa filmize cu usurinta videoclipuri la nivel Hollywood.

Mini 2 include, de asemenea, noua functie Enhanced Photo. Va permite sa descarcati automat fotografii imbunatatite din aplicatia DJI Fly, care poate fi partajata pe retelele sociale aproape instantaneu.

QuickTransfer inseamna ca puteti descarca continut din Mini 2 la o viteza de 20 MB/s atunci cand Mini 2 este aproape de smartphonr-ul dumneavoastra. Folosind Trimmed Download, utilizatorii pot decupa cu usurinta un segment al unui videoclip lung pentru editare si descarcare.

Aceste noi functii associate cu aplicatia DJI Fly fac din DJI Mini 2 o drona mult mai convenabila sim ai puternica.

 

DJI Mini 2 vs Mavic Mini – ce alegeti?

Mavic Mini este o drona perfecta pentru incepatori datorita portabilitatii sale, usurintei sale de utilizare si unei game impresionante de caracteristici inteligente. Creativitatea aeriana este simplificata datorita acestei mini-drone.

DJI Mini 2 combina puterea si portabilitatea intr-un cadru mic, dar puternic. Oferind o experienta de zbor mai sigura, stabilitate imbunatatita a transmisiei si functii de inteligenta mai bune, Mini 2 bate Mavic Mini in toate domeniile. Dispunand de video 4K/30 fps si tehnologia de transmisie OcuSync 2.0, Mini 2 este alegerea clara pentru pilotii de drone de zi cu zi.Ce mai asteptati? Comandati acum!


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index