DJI Mini 2 – actualizati firmware-ul pentru a scapa de problema

DJI Mini 2 – actualizati firmware-ul pentru a scapa de problema

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 18. 06. 2021., 10:16:57

  • Distribuie:

Problema bateriilor DJI Mini 2, rezolvata

DJI Mini 2 a primit o actualizare si, daca detineti drona, renuntati la ce faceti acum pentru a o instala. De ce? DJI a lansat in cele din urma o solutie pentru problema in care bateriile inteligente ale unor utilizatori DJI Mini 2 nu se descarcau automat atunci cand erau lasate in drona sau in hub-ul de incarcare.


Care era problema cu DJI Mini 2?

Mini 2 are o baterie de 7.7V, 22550mAh, LiPo cu functii inteligente de incarcare si descarcare. Aceste caracteristici sunt necesare, deoarece bateriile LiPo sunt foarte specifice in ceea ce priveste nevoile lor. Nu le place nici sa fie incarcate, nici sa fie descarcate complet.

Asadar, inginerii DJI au incorporat capacitati de descarcare automata. Bateria se descarca automat la aproximativ 96% atunci cand sta in repaus o zi. Pana la a noua zi de repaus, bateria ajunge la aproximativ 72%. Dupa aceea, protectia impotriva supra-descarcarii incepe automat pentru a preveni descarcarea excesiva si pentru a maximiza durata de viata a bateriei.

Din pacate, insa, pentru unii utilizatori, bateriile DJI Mini 2 au incetat sa se comporte cum ar trebui. Ce se intampla in acest caz? Daca lasati o baterie in interiorul dronei sau in hub-ul de incarcare, celulele ei s-ar putea deteriora, facand bateria instabila sau umflata.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index