DJI Mavic Mini, transformata intr-o drona FPV

DJI Mavic Mini, transformata intr-o drona FPV

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 24. 03. 2021., 10:25:25

  • Distribuie:

DJI Mavic Mini, transformare completa

DJI Mavic Mini este o drona buna, incontestabil. V-ati dorit vreodata, insa, sa zburati mai repede cu ea? RCwithAdam a transformat Mavic Mini intr-o drona FPV in cel mai recent videoclip al sau. Aceasta conversie a dronei necesita modificari la Mini si cu siguranta anuleaza garantia.


Procesul de transformare

Primul lucru pe care Adam il face este sa dezmembreze Mini-ul. El scoate controlerul de zbor original, camera foto, placa cu senzorii orientati in jos si GPS-ul. Arata de parca au ramas doar carcasa si motoarele intacte.

Mai departe, trece la montarea electronicelor pe care le-ati gasi, in mod normal, intr-o drona FPV. Spatiul util a fost destul de mic, insa Adam a reusit, in cele din urma.

Urmatorul pas este instalarea unei camere FPV. Adam a montat-o in acelasi loc unde se afla camera originala si a folosit cateva bucati de spuma pentru a elimina vibratiile. Pentru elice, a folosit o insertie 3D personalizata.

In acest moment, drona era pregatita din punct de vedere al hardware-ului, fiind necesare doar cateva modificari de software. Verificati versiunea completa a videoclipului mai jos pentru a vedea intregul proces:Daca sunteti interest sa achizitionati un Mavic Mini pentru un proiect asemanator, il puteti achizitiona acum la 1569 RON (pachetul de baza) sau 1875 RON (pachetul Fly More Combo). Daca sunteti in cautarea a ceva mai nou, Mini 2 este optiunea perfecta; cu o camera 4K si 31 de minute de zbor. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index