DJI Mavic Mini Fly More Combo – baterii extra si protectie de elici

DJI Mavic Mini Fly More Combo – baterii extra si protectie de elici

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 15:30:05

  • Distribuie:

DJI Mavic Mini Fly More Combo – baterii extra si protectie de elici


DJI Mavic Mini Fly More Combo – baterii extra si protectie de elici. Pe masura ce comerciantii se pregatesc pentru lansarea noului DJI Mavic Mini, continuam sa gasim noi fotografii si specificatii pe site-urile web ale acestora. Astazi, am gasit o lista a DJI Mavic Mini Fly More Combo, precum si o alta confirmare a specificatiilor pe care le raportasem anterior.


DJI Mavic Mini Fly More Combo pentru mai multa distractie


Se pare ca producatorul de drone, DJI va lansa DJI Mavic Mini, precum si un DJI Mavic Mini Fly More Combo. Totusi ne asteptam ca acest pachet Fly More Combo sa fie semnificativ mai scump.

Pachetul va inculde:

  • Geanta transport pentru drona
  • Protectie de elici
  • Drona DJI Mavic Mini
  • Telecomanda
  • 3 baterii
  • Hub de incarcare


In general, se pare ca Fly More Combo va avea mai mult sens pentru pasionatii de drone, deoarece adauga contine trei baterii pentru o distractie extinsa. Se raporteaza ca DJI Mavic Mini are un timp de zbor de 30 de minute, care va fi probabil in jur de 25 de minute in conditii reale de zbor, deci cu trei baterii, ar trebui sa puteti zbura cu usurinta mai mult de o ora.

De asemenea, protectiile de elici sunt foarte folositoare, mai ales cand zburati in interior. Acestea vor proteja drona si elicele. Par a fi mult mai bune decat cele pe care le-am primit cu DJI Mavic Air si DJI Spark, deoarece acestea protejeaza, de asemenea, partea superioara a elicilor de lovirea tavanului, de exemplu.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index