DJI Mavic Mini 2 Unboxing, cu noi functii dezvaluite

DJI Mavic Mini 2 Unboxing, cu noi functii dezvaluite

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 06. 01. 2021., 09:48:43

  • Distribuie:

DJI Mavic Mini 2 Unboxing, cu noi functii dezvaluite

 

DJI Mavic Mini 2 a ajuns pe mana publicului mai devreme decat era planificat. Un YouTuber a reusit sa achizitioneze o unitate noua, completa cu manual de utilizare si specificatii.

Nu exista nicio indoiala ca Mavic Mini de la DJI a constituit un success atat pentru consumatori cat si pentru profesionisti. Mica “drona minune” cantareste doar 249 de grame, pilotilor nefiindu-le necesara vreo acreditare sau inregistrare. DJI a facut zborul cu drone mult mai accesibil pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu legislatia spatiului aerian. Asadar, cand a inceput sa se raspandeasca vestea ca o noua mini drona va fi lansata, au inceput speculatiile si scurgerile de informatii.

De data aceasta, s-a mers mai departe decat o singura scurgere. Exista un intreg unboxing inainte de lansare!


DJI Mini 2

Mini 2 este numele noii drone, fiind scos cuvantul “Mavic”. Are video 4K, insa ActiveTrack-ul nu a fost integrat. YouTuberul a fost intrebat, prin intermediul comentariilor, despre alte specificatii. Mai exact, oamenii au fost interesati de camera si senzor:

Alte specificatii

Au existat mai multe detalii dezvaluite in videoclip, inclusiv un timp de zbor de 31 de minute.

Asta nu e tot!

Pe masura ce comentariile si cererile s-au acumulat, utilizatorul a decis sa posteze inca un videoclip. Cea de-a doua postare se concentreaza pe specificatii:


Si DJI?

Pe masura ce produsele DJI au crescut in popularitate, a devenit din ce in ce mai greu sa tina leak-urile sub control. Comerciantii, de multe ori, le incalca cuvantul, vanzand produse inainte de lansare. La urma urmei, ce ar putea DJI sa faca in privinta unui magazin atat de mare ca Best Buy? Nu poate exact sa sustraga gama DJI din produsele comercializate de ei, cum ar putea proceda cu un retailer independent. Ei bine… Ar putea, insa ar fi un lucru nu foarte bine gandit.

Patrick Santucci de la DJI a facut un comentariu care, insa, nu afirma absolut nimic: “DJI nu comenteaza nimic despre produse care nu au fost lansate oficial.”

 

Noul Mini 2 se pare ca, oficial, nu exista.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index