DJI Mavic Mini 2 - preturile pe internet?

DJI Mavic Mini 2 - preturile pe internet?

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 05. 01. 2021., 22:03:38

  • Distribuie:

DJI Mavic Mini 2 - preturile pe internet


DJI Mavic Mini 2 - preturile pe internet? Nu este un secret faptul ca DJI va lansa un nou Mavic Mini 2 anul acesta. Dupa succesul avut cu cea mai ieftina drona a sa, Mavic Mini, este de asteptat. Noua drona pare sa coste putin mai mult decat originalul. Totusi, hardware-ul actualizat va fi in continuare in competitie cu preturile modelelor de gama medie.

DJI a lansat pachetul original Mavic Mini si Fly More Combo la 1899 ron, respectiv 2399 ron, anul trecut, pe 30 octombrie – o drona excelenta pentru incepatori.

Acum este de asteptat ca DJI sa ridice rezolutia camerei la o definitie ultra inalta cu DJI Mavic Mini 2, iar actualizarea la inregistrarile de zbor va aduce, probabil, o mica crestere a pretului. Nu consideram ca a exagerat, totusi asteptam sa fie mult imbunatatita. Pe baza scurgerilor de informatii timpurii ce vizeaza preturile afisate pe magazinul online Adorama, DJI pare sa vanda viitoarea drona la urmatoarele preturi:

Aproximativ 2149 ron pentru pachetul de baza

Aproximativ 2649 pentru Fly More Combo.


DJI Mavic Mini 2, va fi la fel de cautat? 

Oare cresterea pretului cu in jur de 250 de ron mentine in continuare linia DJI Mavic Mini un punct excelent de pornire? DJI Mavic Air 2 se vinde cu 2000 de lei in plus.. Mavic 2 de ultima generatie costa cu aproximativ 4000 de ron mai mult. Tinem sa credem, insa, ca pretul de 2149 ron se va potrivi foarte bine cu drona 4K.


O parere

Aceasta aparitie a preturilor sugereaza lansarea extrem de iminenta a DJI Mavic Mini 2. La urma urmei, comerciantii, aparent, se pregatesc deja sa o vanda. Parerea noastra este ca, sigur nu suntem noi singurii care asteapta cu nerabdare momentul lansarii. Trebuie sa ne concentram pe succesul pe care Mavic Mini l-a reprezentat si avem raspunsul. Mavic Mini a fost, oricum, o drona foarte iubita de catre amatori sau de clientii care au achizitionat drone pentru partea hobby. De abia asteptam sa vedem cu ce va fi imbunatatita noua drona a DJI. 


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index