DJI Mavic Ait 2 apare in baza de date FCC

DJI Mavic Ait 2 apare in baza de date FCC

Publicat de Larissa Popovici pe data de 04. 05. 2020., 21:42:27

  • Distribuie:

La scurt timp dupa ce a aparut cel mai recent controller DJI in baza de date FCC, Mavic Air 2 a iesit si el la lumina.


Drona a aparut oficial drept „Mavic Air 2”, ceea ce pune capat speculatiilor ca urmatorul Mavic Air va fi numit DJI Mavic (din informatiile anterioare DJI Mavic Air 2 urma sa fie denumit ca DJI Mavic). Dar astazi, am aflat ca, de fapt, va fi numit Mavic Air 2.


In baza de date FCC s-a precizat ca Mavic Air 2 nu include o eticheta asa cum a facut-o controllerul, ci a fost inlocuita cu un document oficial de la DJI care precizeaza ca „eticheta echipamentului nu va fi vizibila la momentul achizitiei pe exteriorul carcasei”.


Mavic Air 2 se va incadra intre Mavic Mini si binecunoscuta serie Mavic 2, ceea ce face o combinatie excelenta intre dimensiuni mici si putere, incluzand, speram, unele dintre caracteristicile prezente de la seria Mavic 2, cum ar fi evitarea obstacolelor la 360 de grade, OcuSync 2.0 si lumina LED orientata in jos.


Drona va include, de asemenea, noul senzor ADS-B, care ar permite sa informeze alte drone din zona cu prezenta acestea (se va fi afisat un mesaj in aplicatie care va permite sa stiti ca o aeronava este in apropiere). Mavic Air 2 probabil va depasi limita de 250 de grame, asa ca fiti pregatiti sa inregistrati drona.

In afara de asta, multe alte specificatii, inclusiv timpul de zbor si senzorul camerei nu sunt cunoscute inca, dar va vom informa pe masura ce se vor actualiza informatille.Ce parere aveti despre urmatoarea drona care va fi numita Mavic Air 2? Spuneti-ne in comentariile de mai jos.Sa vorbim despre DJI Mavic Air 2! Ce asteptari putem avea, care sunt perspectivele?

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index