DJI Mavic Air 2 - Up Your Game

DJI Mavic Air 2 - Up Your Game

Publicat de Larissa Popovici pe data de 04. 05. 2020., 21:43:52

  • Distribuie:

Mai devreme, DJI a lansat un videoclip in conturile sale de socializare cu titlul „Up Your Game”, in 27 aprilie fiind data evenimentului. Evenimentul va fi probabil lansarea DJI Mavic Air 2, care poate fi vazut in videoclip. DJI Mavic Air a impartasit informatii in ultima luna, mai intai cu imagini ale dronei si cu ceea ce pare a fi noul sau controler si apoi cu confirmarea de la FCC. Atat un „Mavic Air 2”, cat si un nou controler au fost teste FCC, confirmand ca noua drona va veni in curand. Astazi DJI a impartasit un scurt videoclip despre ceea ce pare a fi o noua drona, ceea ce sugereaza ca DJI Mavic Air 2 va fi afisat publicului pe 27 aprilie.


Putem vedea aspectul dronei, cu o forma rotunjita si bine finisata in comparatie cu dronele DJI anterioare, cum ar fi Mavic Pro original. De asemenea, putem vedea noile lumini indicatoare ale nivelului bateriei intr-un model de diamant, mai degraba decat linia verticala obisnuita. Designul nu pare sa fie foarte asemanator cu informatiile anterioare, desi acest lucru s-ar putea datora doar videoclipului. Sau poate un alt produs nou va fi lansat alaturi de acesta. Stim deja ca Mavic Air 2 va avea o baterie mai mare cu o dimensiune de 3500mAh, in comparatie cu bateria Mavic Air originala de 2375 mAh, sperand sa-i ofere un timp de zbor mai mare. Mavic Air 2 nu va include niciun senzor de obstacole orientat in sus, ceea ce inseamna ca linia Mavic Air va continua sa fie drona pentru consum ridicat. Din imaginile controlerului DJI Mavic Air 2, putem vedea ca DJI a trecut cu o schimbare mare de design, mutand suportul telefonului de jos in partea de sus a. Aceasta schimbare pare ca va face controlerul sa se simta mai bine in mana, deoarece nu vom avea doar telefonul ci si suportul. Noul controler are, de asemenea, un radiator de caldura substantial pe partea inferioara, ceea ce inseamna ca ar putea fi folosit pentru a raci hardware-ul din spatele tehnologiei de transmisie OcuSync 2.0 a DJI.


O alta versiune posibila


Un alt produs posibil pentru o actualizare este DJI Osmo Pocket, care a aparut initial in noiembrie 2018. Osmo Pocket a fost o afacere mare cand a aparut, oferind o stabilizare uimitoare cu o camera decenta intr-un factor de forma atat de mic. Dar a avut neplacerile sale. Camera speram ca va fi imbunatatita, un senzor mai mare, o durabilitate mai buna si un sunet de bord imbunatatit.
Ramaneti la curent cu noi. Vom impartasi ultimele noutati care apar la eveniment.

Ce parere aveti despre videoclip? Viti cumpara DJI Mavic Air 2? Spuneti-ne parerea intr-un comentariu.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index