DJI Mavic Air 2 - un aspect mult prea familiar

DJI Mavic Air 2 - un aspect mult prea familiar

Publicat de Larissa Popovici pe data de 04. 05. 2020., 21:43:21

  • Distribuie:

Au trecut cinci luni de cand DJI a lansat ultima data o drona noua, Mavic Mini, dar seria sa principala nu a vazut nicio actiune in mai mult de un an. Au aparut zvonuri despre un Mavic 3 Pro care, in prezent, este inca doar un mit.


Exista un Mavic 2, un Mavic 2 Pro si chiar un Mavic 2 Zoom, de ce sa nu fie si mai multe? Acesta se numeste Mavic Air 2, nu Mavic 2 Air, dar asa cum subliniaza DroneDJ, asemanarile cu seria Mavic 2 sunt prea apropiate pentru a nu fi considerate aproape ca un Mavic 2 Air. Inca nu este clar ce ii confera acea aroma „de aer”, avand in vedere ca nu pare a fi mult mai mic decat Mavic 2. Exista, desigur, diferente, cum ar fi senzorul de imagine, vizibil, mai mic pentru camera si senzorii de evitare a obstacolelor din spate. DroneDJI constata, de asemenea, ca pare a fi prima drona DJI cu un ADS-B IN pentru a ridica drone cu ADS-B OUT.

Restul dronei arata ca o copie a Mavic 2, senzorii si designul in general. Insa aceasta s-ar putea dovedi ceva bun, avand in vedere ca cea mai populara serie de drone este Mavic.


Dupa un an de lansari multiple in 2018, DJI a pastrat tacerea in 2019, axandu-se in cea mai mare parte pe concurenta impotriva GoPro.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index