DJI Mavic Air 2 si sistemul AirSense

DJI Mavic Air 2 si sistemul AirSense

Publicat de Larissa Popovici pe data de 27. 09. 2021., 12:00:03

  • Distribuie:

S-a discutat foarte mult despre sistemul DJI AirSense pentru DJI Mavic Air 2, deoarece a fost prima drona pentru consumatori in care acesta a fost incorporat, dar din cauza problemelor de aprovizionare si a starii in care se afla lumea in acest moment, sistemul AirSense este prezent doar in varianta americana a Mavic Air 2.


DJI a anuntat ca, incepand cu 2020, toate dronele sale de consum, care cantaresc peste 250 de grame, vor include acest nou sistem ADS-B, ca o alta modalitate de a imbunatati siguranta dronelor sale si de a limita riscul de coliziuni. DJI a inclus deja sistemul sau ADS-B in Matrice 200 si dronele Mavic 2 Enterprise. Desi planul era ca DJI sa aiba AirSense incorporat in toate dronele Mavic Air 2, nu s-a putut realiza acest lucru din cauza problemelor actuale ale lantului de aprovizionare. Acum, cand Mavic Air 2 a fost lansat in mijlocul pademiei, doar Mavic Air 2 din SUA va avea sistemul ADS-B incorporat pentru a-si imbunatati siguranta, asa cum solicita FAA.


Ar trebui sa asteptati?

O intrebare buna pe care multi si-au pus-o deja: ar trebui sa astepteam ca DJI sa adauge AirSense la toate unitatile Mavic Air 2? Pur si simplu, depinde de dvs. DJI a declarat ca probabil vor incepe sa introduca AirSense in toate Mavic Air 2, deoarece lanturile de aprovizionare si fabricile vor continua sa creasca din nou productia in China in urmatoarele cateva luni. Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index