DJI Mavic Air 2 functioneaza acum cu DJI Smart Controller

DJI Mavic Air 2 functioneaza acum cu DJI Smart Controller

Publicat de pe data de 06. 01. 2021., 09:25:20

  • Distribuie:

Intr-o actualizare recenta a DJI Smart Controller, DJI a adaugat suport pentru Mavic Air 2, permitandu-va sa il controlati si sa il gestionati. Actualizarea vine ca o surpriza deja asteptata pentru multi clienti care au dorit sa isi foloseasca Smart Controllerul inca din prima zi.

La inceputul acestei saptamani, DJI a actualizat versiunea 01.00.0820 pe Smart Controller, adaugand una dintre cele mai solicitate caracteristici pana in prezent – suport pentru DJI Mavic Air 2. Actualizarea va va permite sa gestionati si sa controlati Mavic Air 2 prin intermediul controlerului, impreuna cu seria Mavic 2 si Phantom 4 Pro V2.0.

Puteti obtine actualizarea chiar acum, direct prin Smart Controller, sau conectandu-l la un computer si pornind DJI Assistant 2. Daca Smart Controller este in versiunea 01.00.04.75 sau mai recenta, trebuie sa il actualizati prin intermediul software-ului DJI Assistant 2.


De ce a durat atat de mult pentru DJI?

Intrucat Mavic Air 2 si Smart Controller au fost intotdeauna compatibile, ambele folosind OcuSync 2.0, marea intrebare este: ce a durat atat de mult pentru DJI pana la actualizarea softwareului? Se pare ca DJI a decis sa se axeze mai mult pe actualizarea aplicatiei Fly pentru a adauga mai multe caracteristici dronei, decat pe compatibilizarea dronei cu Smart Controller. Un alt motiv ar putea fi COVID care provoaca un restant de actualizari pe care compania doreste sa le faca, dar nu are toate resursele necesare pentru a le implementa imediat.

Oricum ar fi, ne bucuram ca actualizarea este in sfarsit aici!


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index