DJI Mavic Air 2 - accesorii pentru imbunatatirea zborului

DJI Mavic Air 2 - accesorii pentru imbunatatirea zborului

Publicat de Larissa Popovici pe data de 22. 05. 2020., 14:57:55

  • Distribuie:

DJI Mavic Air 2 este una dintre cele mai bune drone dotate cu caracteristici pe care DJI le-a lansat pana in prezent, cu 4k 60fps video, fotografii de 48MP si HDR, insa acestea pot fi chiar mai bune cu unele accesorii care va vor imbuatati zborurile si calitatea camerei.Filtre ND 

Un accesoriu care nu este intotdeauna necesar, dar care este obligatoriu atunci cand zburati in conditii de lumina excesiva. Filtrele ND sunt utilizate pentru a stopa diferite cantitati de lumina si va permit sa alegeti setarile optime ale camerei.

Filtre DJI ND (ND16 / 64/256) - 289 RON

Filtre Moment ND (single) - 110 RON


Baterii 

Bateriile suplimentare sunt intotdeauna un accesoriu binevenit atunci cand zburati cu drona dvs. Chiar si Mavic Air 2 cu timpul sau de zbor de 34 de minute ar putea beneficia de o a doua sau chiar a treia baterie. Sunt utile in special atunci cand apare o actualizare a firmware-ului surpriza. 

Baterie de zbor DJI Intelligent - 549 RON


Charging hub 

Mai multe baterii inseamna mai multe de incarcat, hub-ul de incarcare DJI are grija de aceasta problema, incarcand toate bateriile dvs. simultan. 

DJI Charging hub -269 RON


Tablet mount

Daca aveti o tableta, probabil ati dorit sa o folositi cu controllerul Mavic Air 2, dar ati observat ca sistemul de montare nu accepta tabletele. 

Utilizarea tabletelor la drone inseamna un ecran mai mare care surprinde mai multe detalii si un ecran mai luminos pentru a combate lumina soarelui. Multe dintre suporturile pentru tablete concepute pentru dronele Mavic anterioare vor functiona cu noul controller, permitandu-va sa utilizati tableta dvs. 

Freewell tablet mount- 155 RON

PolarPro tablet mount - 138 RON


Carry case

O geanta de transport poate fi foarte utila pentru drona dvs. Mavic Air 2 si pentru cateva accesorii. 

DJI carrying case - 369RON

GPC hard carrying case - 500 RON


Landing pad

Dispozitiv de aterizare deobicei este emis la cumpararea unei drone, insa acesta este un accesoriu esential. 

Este extrem de util cand aterizati cu drona Mavic Air 2 in iarba, pe un camp sau chiar pe o plaja. Padul protejeaza drona in timpul decolarii sau aterizarii pe suprafete dure sau dificile.

PGYTECH landing pad - 87 RON


Bonus: Fly More Combo

Nu atat un accesoriu cat un pachet care ar trebui achizitionat cu Mavic Air 2. Fly More Combo ofera o valoare deosebita celor care doresc sa utilizeze ceea ce este inclus in pachetul acestuia. Pachetul vine cu doua baterii de zbor inteligente, un set de filtre ND (ND16 / 64/256), trei perechi de elice, hub de incarcare a bateriei, geanta de umar si adaptor pentru baterii de alimentare. 

Puteti afla mai multe despre Combo Fly More pe site’ul nostru.


Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index