DJI Mavic 3 Pro – speram ca lansarea este pe aproape

DJI Mavic 3 Pro – speram ca lansarea este pe aproape

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 15. 06. 2021., 10:20:47

  • Distribuie:

DJI Mavic 3 Pro se apropie din ce in ce mai mult de presupusa sa lansare. Asta inseamna ca vom incepe cat de curand sa vedem si fotografii sau prototipuri pe internet. Se intampla de fiecare data, inainte ca DJI sa lanseze un produs.


La ce sa ne asteptam in ceea ce priveste DJI Mavic 3 Pro?

Dupa cum am mentionat, am analizat tot ceea ce am auzit pana acum. Detaliile cele mai importante:

Rezolutie video 8K @ 30fps

Diafragma variabila

Baterie montata in spate

OcuSync 3.0 (minim)

Camera Hasselblad (probabil)

Posibila functionare cu DJI FPV Goggles V2


Cand sa ne asteptam la lansare?

Ce stim pana acum, intre a doua jumatate si sfarsitul anului 2021. Indiferent de perioada, lansarea va avea loc anul acesta si drona va fi semnificativ mai costisitoare decat DJI Air 2S.Cine va cumpara DJI Mavic 3 Pro?

Se presupune ca va atrage aceleasi persoane care au achizitionat Mavic 2 Pro, cinematografii profesionisti care nu au nevoie de sau nu au buget pentru Inspire 2; dar doresc totusi controlul suplimentar oferit de diafragma variabila. Intra in aceasta categorie si consumatorii cu bani in plus, pe care nu ii deranjeaza diferenta de pret.

Nu stim inca daca vor exista doua modele, nu putem spune nici ca DJI va urma acelasi sablon ca la seria Mavic 2.


Evitarea obstacolelor

In acest domeniu ne asteptam la cele mai multe imbunatatiri. Urmarirea in zonele in care exista o multime de obstacole nu a fost, din pacate, un punct forte al DJI. Da, dronele au functia de urmarire. Cu toate acestea, uneori evitarea obstacolelor va esua. Air 2S pare sa faca o treaba destul de buna in acest sens, dar majoritatea entuziastilor afirma ca Skydio 2 este mult superior.


DJI Mavic 3 Pro pastreaza camera Hasselblad?

Da, am crede ca da. Cu toate acestea, este doar o presupunere. Are sens, totusi, nu? Mavic 3 Pro va fi comercializata ca un quadcopter premium, deci trebuie sa aiba cu adevarat o valoare adaugata pentru a face o distinctie clara intre acesta si Air 2S. De fapt, am fi surprinsi daca aceasta drona nu ar veni cu o camera Hasselblad.Asa ca… asteptam.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index