DJI Mavic 3 – o schita apare pe internet

DJI Mavic 3 – o schita apare pe internet

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 22. 03. 2021., 09:11:33

  • Distribuie:

Mavic 3, din ce in ce mai multe zvonuri

DJI Mavic 3, probabil cea mai asteptata drona in acest moment, isi face din nou aparitia pe internet. De data aceasta, noile zvonuri sunt sustinute de o imagine – o schita a dronei.

Urmatoarele informatii vin de la o sursa anonima care, conform zvonurilor, are legatura directa cu DJI. Aceasta persoana le-a oferit celor de la DroneXL o imagine cu presupusa schita a dronei Mavic 3, alaturi de o informatie cheie: este in dezvoltare si au inceput deja sa testeze quadcopterul.


DJI Mavic 3, prima schita

Imediat dupa lansarea DJI FPV si aparitia zvonurilor despre noul Air 2S, schita dronei Mavic 3 a ajuns in atentia noastra. Spre deosebire de DJI Air 2S, despre care se aude ca este deja in productie (de la sfarsitul anului 2020), Mavic 3 este doar in faza de testare – conform sursei. Ce vedem in schita poate fi un prototip sau o versiune de productie foarte timpurie. Orice ajustari sau modificari pot inca sa apara.Aruncam o privire mai atenta la schita

Privind schita atent, nu putem decat sa observam asemanarea cu DJI Mavic Air 2. La prima vedere, suntem surprinsi ca senzorii cu infrarosu au fost mutati in fata. Principalul motiv trebuie sa fie faptul ca DJI are nevoie de mai mult spatiu pentru baterie, unde gasim un nou tip de aerisire, ce va ajuta la disiparea eficienta a caldurii.

De asemenea, informatiile arata ca va exista un nou tip de baterie in ceea ce priveste DJI Mavic 3, in stil Phantom.


Cand ne asteptam sa vedem DJI Mavic 3 in stocurile magazinelor?

Zvonurile spuneau ca la sfarsitul anului 2021. Informatorul mentionat de DroneXL spune ca nu va fi lansata anul acesta. Oricum, timpul de asteptare va fi destul de lung; DJI pare sa umple golul cu noul Air 2S.

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index