DJI Mavic 2 vs DJI Mavic 1

DJI Mavic 2 vs DJI Mavic 1

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:03:01

  • Distribuie:

Mavic 2 Pro vs Mavic Pro


Noul Mavic 2 Pro are un senzor de 1 inch si o camera de 20 MP co-dezvoltata de Hasselblad. In timp ce Mavic Pro are un senzor CMOS 1 / 2,3 inch si o camera de 12 MP. Imaginea capturata pe Mavic 2 Pro este de asemenea mai clara datorita tehnologiei de codare pe 10 biti de la Hasselblad. Ceea ce inseamna ca noul quadcopter DJI poate inregistra acum peste 1 miliard de culori! In comparatie, cu originalul Mavic Pro care inregistreaza doar 16 milioane de culori.
Mavic 2 Zoom vs. Mavic Pro Platinum


Noul Mavic 2 Zoom are un zoom optic incorporat 2x proiectat sa se adapteze de la 24mm la 48mm. In timp ce Mavic Pro Platinum are un obiectiv fix de 26mm. De asemenea, DJI a declarat ca corpul dronei de pe seria Mavic 2 a fost imbunatatit cu 19% pentru a maximiza eficienta aerodinamica. Cu corpul reproiectat, Mavic 2 Zoom are un timp de zbor evaluat la 31 de minute și o viteză maximă de 44,7 mph, în timp ce Mavic Pro Platinum are un timp de zbor evaluat la 30 de minute si o viteza maxima de 64 km/h.


Compararea fotografiilor utilizand modul automat si balansul de alb insorit


Sistemul de evitare a obstacolelor imbunatati


Seria Mavic 2 are senzori omnidirectionali de evitare a obstacolelor instalate pe partea din fata, din spate, deasupra si pe partea de jos a dronei. Prima serie din Mavic are numai senzori instalati pe partea frontala si inferioara. Astfel incat seria Mavic 2 este mai putin predispusa la crapare.


Urmarirea imbunatatita


Seria Mavic 2 dispune de functia ActiveTrack 2.0, care este o caracteristica imbunatatita de auto-urmarire. Care utilizeaza camerele principale si camerele frontale cu dubla viziune pentru a crea o harta tridimensionala a zonei din fata dronei. DJI a declarat ca sistemul imbunatatit de urmarire a seriei Mavic 2 poate “prezice calea subiectului pana la trei secunde in viitor”. Chiar daca toate dronele Mavic pot urmari subiectii. Numai seria Mavic 2 este proiectata sa urmareasca cu precizie subiectii cu pana la 70 km/h.


Sistem de transmisie si controler imbunatatit


Evaluat la o raza maxima de 8km, seria Mavic 2 are un sistem actualizat OcuSync 2.0. Chiar daca controlerul din seria Mavic 2 are acelasi design ca si seria originala Mavic, DJI a spus ca vor elibera un controler din seria Mavic 2 cu un ecran incorporat, la fel ca Phantom 4 Pro +!


Merita facut un upgrade de la Mavic 1?


Alex Assenmacher, de la We Talk UAV, nu a fost un fan al seriei originale Mavic. Dar Mavic 2 Pro este un concurent serios pentru inlocuirea dronei preferate: Phantom 4 Pro (v2.0). Senzorul de 1 inch cu o diafragma cu deschidere reglabila au fost odata caracteristici pe care Phantom 4 Pro le-au exclusiv, dar acum seria Mavic 2 are acele caracteristici plus un design pliabil.


Mavic 2 Zoom este un upgrade demn de luat in considerare datorita versatilitatii sale in diferite conditii de fotografiere. In ceea ce priveste cea mai buna calitate a imaginii, Mavic 2 Pro este upgrade-ul potrivit pentru a trece peste seria Mavic 1 datorită camerei Hasselblad si diafragmei reglabile.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index