DJI Matrice 300 debuteaza in luna Mai

DJI Matrice 300 debuteaza in luna Mai

Publicat de Larissa Popovici pe data de 11. 01. 2021., 12:21:32

  • Distribuie:

DJI a anuntat ca cel mai recent produs al companiei va fi lansat pe 7 mai, probabil este vorba despre drona DJI Matrice 300 si noile module de camera.


DJI Matrice 300

Din imagine, putem observa ca acesta pare aiba un senzor de camera, probabil pentru evitarea obstacolelor. Acest lucru ar putea sugera ca DJI Matrice 300 se concentreaza foarte mult pe evitarea obstacolelor si zborul autonom.


Prima modificare de design mai mare este forma cutiei de deasupra centrului dronei, aceasta pare sa tina toti senzorii pentru evitare si aterizarea. O alta schimbare pe care o putem vedea este ca motoarele sunt pozitionate sub bratele dronei. Se pare ca sunt echipate cu elice silentioase, similare cu cele gasite pe dronele de consum DJI.

In partea de jos a dronei se pozitioneaza un senzor ultrasonic, camere de luat vederi si o lumina care ajuta la aterizari. Se pare ca exista doua clapete, dedesubt pentru USB-C.


Camera 

De asemenea, putem vedea doua noi sarcini utile ale dronei Matrice 300RTK. Primul modul pare a fi o noua versiune a camerei cu zoom Zenmuse Z30. In timp ce forma este destul de diferita, exista totusi o camera foto integrata in stil FPV mai mica in partea stanga jos. A doua sarcina utila este noua versiune a camerei cu viziune dubla Zenmuse XT2. 


Controller 

Forma controllerului seamana cu DJI Smart Controller pentru seria Mavic 2. Acesta dispune de un ecran mare incorporat si de joystick-uri in partea de sus, impreuna cu butoanele obisnuite. Se pare ca DJI intentioneaza sa-si unifice designul controllerului, lasand in urma marea serie de controllere Punkom. Acesta poate fi observat si la noul controller DJI Mavic Air 2.


Urmariti videoclipul aici.


Facebook: DJI Romania - DJI Enterprise Romania - DJI Service Romania


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index