DJI Master Wheels and Force Pro – Remote Gimbal Control

DJI Master Wheels and Force Pro – Remote Gimbal Control

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 18:31:56

  • Distribuie:

DJI Dezvaluie doua produse noi pentru controlul Gimbalelor la NAV 2018. DJI Master Wheels ofera o solutie precisa de control al gimbalului pentru professionisti. DJI Force Pro este un controler intuitiv de miscare sincronizata care necesita mai putina experienta.

In timp ce DJI este lider in industrie pentru drone, ei sunt de asemenea renumiti si pentru stabilizatori de camere, cum ar fi gama produselor Ronin. La NAB 2018, compania chineza prezinta solutiile lor in domeniul controlul gimbalelor de la distanta. Acestea sunt lansarea a doua produse noi DJI Master Hand Wheel si DJI Force Pro sunt compatibile atat cu gimbalele Ronin 2 si Ronin- s, Cat si cu unii stabilizatori de la alte firme.


DJI Master Wheels


DJI Master Whels este un instrument de miscare extrem de precis, care utilizeaza trei roti ponderate pentru a regla panirea, inclinarea si rola cu precizie foarte mare. Condificatoarele optice de inalta rezolutie detecteaza miscarile rotiilor si ca aceste informatii sunt transmise exact la gimbal. Master Wheels utilizeaza tehnologia de pozitionarea a senzorilor. Impreuna cu o tehnologie de transmisie fara fir cu 2,4 ghz la 5,8 ghz latenta mica pentru a asigura o conexiune stabila si fiabila de la consola principala, la platforma de deplasare cu o latenta de pana la 10 milesecunde si o distanta de operare peste 3km.DJI Master Wheels gimbal controler


Intefata intuitiva a utilizatorului DJI Master Wheels ofera acces rapid la setariile de gimbal, impreuna cu starea echipamentelor. Trei butoane personalizabile ale utilizatorilor ofera posibilitatea de a salva comenzi rapide. In timp ce stocarea de captare a miscarilor la bord permite regizorului sa repete cu usurinta miscarea platformei. Acest lucru permite utilizatorilor sa-si dedice atentia asupra altor aspecte ale scenei, in timp ce gimbalul repeta exact aceeasi miscare. Intrerupatorii incorporati cu trei trepte sunt capabil sa regleze directia pentru fiecare axa. In timp ce cadrele manipuleaza viteza, netetirea si umiditatea. In plus, Master Wheels poate schimba cele mai importante setari ale camerei de la consola principala.


O alta caracteristica interesante a DJI Master Wheels este designiul por modular. Cele trei roti din otel inoxidabil si modulele de comanda au capacitatea de a fi detasate de consola principala. Sunt conectate cu un cablu pentru situatii de fotografiere cu spatiul limitat. Transmitatorul wireless poate fi de asemenea detasat si montat de la distanta printr-un cablu de 5 metri pentru a avea un semnal mai puternic ori de cate ori este necesar.DJI Master Wheels has detachable parts


Fire multiple de 1/4″ si 3/8″ sunt amplasate pe consola principala pentru a furniza puncte de montare pentru accesorii, cum ar fi monitoarele externe. Pentru confort sporit in timpul functionarii, unghiul unui modul de comanda poate fi ajustat manual in functie de preferinta utilizatorului. Master Wheels poate fi montata pe o varietate de platforme, inclusiv trepieduri si multe altele, cu o montare dedicata Mitchell pe baza consolei principale.

Rotiile principale DJI sunt compatibile cu produsele DJI precum si Ronin2 sau Ronin-S, precum si cu diverse gimbale de la terte parti. Acesta poate fi alimentat prin bateriile inteligente DJI TB50 (Acelasi modell utilizat pe Ronin 2 si Inspire 2, poate alimenta sistemul timp de 18 ore) sau portul DC-in pentru utilizarea bateriilor V-Lock de la producatori terti.


DJI Force Pro


DJI Force Pro este proiectat pentru usurinta utilizarii si sincronizeaza cu precizie miscarea operatorului cu miscarea gimbalului prin intermediul unei busole incorporate si a unitatii de masura inertiale (IMU). Sistemul sau de transmisie fara fir cu banda dubla de 2,4 la 5,8 ghz ofera timpi de reactie rapizi, cu o latenta de comunicare de 10 milisecunde. Force Pro poate fi, de asemenea, legat fizic de ansamblul cu ajutorul unui cablu CANBUS care transmite semnalul de 200 Hz pentru a elimina orice posibilitate de inteferenta in timpul conectarii.


Force Pro este un instrument intuitiv care necesita o familiaritate minima a sistemelor de control al gimbalului. Pur si simplu descris, functioneaza ca o telecomanda voluminica care. face ca imensul sa imite miscarea. Exista un ghidon obtional usor, disponibil pentru Force Pro, care ofera posibilitatea de a monta diverse accesori. Cum ar fi monitoare, sisteme de transmisie video si controale de mici dimensiuni. Dispune de doua profile personalizate de viteza si un ecran OLED luminos incurporat, care asigura starea echipamentului. Impreuna cu capacitatea de a controla setariile la gimbal si ale camerei.DJI Force Pro


Controlerul DJI Force Pro este compatibil cu rame DJI Ronin 2 si Ronin- s impreuna cu alte sisteme terte. Ofera o durata de viata de viata a bateriei de pana la 5 ore cand este complet incarcata. Reincarcarea poate fi realizat in mai multe moduri. Prin portul USB-C, Portul CANBUS sau Portul incorporat DC-IN compatibil cu bateriile V-Lock de la terte parti.


Disponibilitate


DJI Master Wheel va fi disponibil la precomanda in aprilie 2018 si livrariile vor incepe in iunie 2018.


DJI Force Pro va fi disponibil la precomanda in aprilie 2018 si livrariile vor incepe in iunie 2018.👉 Magazin - Dronshop.ro 👈

Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index