DJI lucreaza la un nou design pliabil pentru urmatoarea drona

DJI lucreaza la un nou design pliabil pentru urmatoarea drona

Publicat de pe data de 17. 06. 2020., 09:11:29

  • Distribuie:

DJI a lansat un alt brevet care se concentreaza pe un nou design pliabil pentru o posibila urmatoare drona DJI. Noul design scapa sistemul de pliere in stil Mavic, in schimb optand pentru rabatarea celor doua brate laterale. Sa fie acest design nou menit pentru o drona de curse DJI sau va deveni Inspire 3 o drona adorabila?


In ultima saptamana sau doua, pe baza de date a Oficiului Chinezesc de Brevete au fost lansate cateva brevete care indica acest proiect viitor DJI. De data aceasta este pentru o noua drona pliabila si o noua metoda de pliere. Cel mai recent brevet are titlul de „Cadru deformant al vehiculului aeriansși vehicul aerian” (Deformable Frame of Aerial Vehicle and Aerial Vehicle).


Noul design pare sa indrepte bratele in interior, impingandu-le inainte si spre interior. Bratele raman apoi deasupra corpului dronei, in timp ce sunt indoite, facand drona o forma lunga si subtire, care este mai usor de transportat.


Rezumatul complet al brevetului poate fi gasit mai jos:


Rezumat: Un vehicul aerian include un cadru deformabil. Cadrul deformabil include un cadru central si doua ansambluri de brate. Cele doua ansambluri de brate sunt dispuse pe ambele parti ale cadrului central si sunt conectate rotativ la cadrul central, pentru a permite cadrului deformabil sa comute intre starea desfacuta si starea pliata. Fiecare ansamblu de brate include o tija deformabila si o tija incrucisata. Tija deformabila include un prim capat conectat rotativ la cadrul central, si un al doilea capat conectat rotativ la tija transversala si avand o inaltime mai mare decat primul capat. In starea normala, desfacuta, capetele secundare ale tijelor deformabile din cele doua ansambluri ale bratului sunt departe de cadrul central. In starea pliata, tijele deformabile din cele doua ansambluri de brate sunt stivuite deasupra cadrului central. Vehiculul aerian include in plus o incarcare montata pe cadrul central.Ce inseamna asta?


Din desenul brevetului, se pare ca se va impartasi un design similar cu Inspire 1 si Inspire 2 cu o dispunere similara a bratului. Daca este pentru Inspire 3, se pare ca ridicarea si coborarea bratelor nu mai este un lucru la DJI care opteaza pentru brațe curbate, posibil datorită noului mecanism de pliere.


O alta optiune care ar putea fi considerata, intrucat nu stim dimensiunea reala, este ca este designul pentru o viitoare drona de curse DJI. In timp ce acest lucru ar fi putin probabil, deoarece bratele ar adauga o greutate suplimentara dronei, DJI ar putea lucra la o drona de curse pentru lucrari de videografie in loc de cursa. Acest lucru ar avea sens, deoarece dronele de curse sunt folosite in diferite sporturi pentru a obtine o perspectiva vizuala unica si in prezent nu exista drone de pe raft capabile de acest lucru. Exista, de asemenea, un alt brevet pentru un nou gimbal de la DJI, care ar putea fi exact pentru acest motiv anterior mentionat.Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index