DJI lanseaza un Spark maro!

DJI lanseaza un Spark maro!

Publicat de Suranyi László pe data de 17. 01. 2021., 22:05:34

  • Distribuie:

DJI lanseaza un Spark maro! 

DJI a mai făcut drone personalizate în trecut, dar acum au lansat prima lor dronă cu un personaj datorită unui parteneriat cu brand-ul LINE FRIENDS, o marcă globală de personaje de la operatorul de telefonie mobilă Line. Brown, ursul silențios, este acum un personaj prezentat pe DJ Spark.


Care este diferența?


Modelul LINE FRIENDS Brown Spark este același dronă, de 300 de grame ca și originalul Spark, deci diferența este pur estetică. Modelul Brown Spark are un urs iubitor de somon desenat pe capacul quadcopter-ului și pe partea superioară a telecomenzii.


Specificațiile dronei


Modelul Brown Spark este o mini dronă, care este construită pentru a face fotografii de 12 megapixeli și clipuri video stabilizate de 1080p, cu un gimbal mecanic pe două axe.


LINE FRIENDS


Brown este unul dintre cei 11 LINE FRIENDS, care au fost inițial creați pentru a fi utilizați ca sticker-e pentru aplicația de mesagerie Line, care a crescut la peste 200 de milioane de utilizatori activi de când a fost lansată pentru prima dată în 2011. LINE FRIENDS a operat 108 de magazine din întreaga lume și are parteneriate cu alte branduri populare precum LAMY, Beats by DRE și Brompton.


“Asemănătr cu alte lucruri pe care le purtăm în rucsaci, o dronă devine un accesoriu de stil de viață. Această ediție specială lansată de LINE FRIENDS va prelua acest concept, va face povești și schimburi de experiențe interesante și o parte din viața de zi cu zi “, a declarat Monica Suk, senior manager de comunicare la DJI.


Creazăți propriul DJI Spark personalizat sau obține unul deja personalizat?


Proprietarii originalului DJI Spark pot achiziționa stickere personalizate sau pot să își personalizeze ei drona, dar din moment ce modelul Brown Spark este la același preț ca Spark, dacă clienții sunt interesați de varianta oficială LINE FRIENDS, vor putea cumpăra aceasta.

Sursa: https://www.wetalkuav.com/dji-releases-line-friends-brown-spark-drone/


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index