DJI lanseaza un nou firmware pentru drona Phantom 4 RTK

DJI lanseaza un nou firmware pentru drona Phantom 4 RTK

Publicat de Larissa Popovici pe data de 11. 01. 2022., 09:32:02

  • Distribuie:

DJI a lansat o noua actualizare de firmware pentru cea mai compacta si precisa solutie de cartografiere de joasa altitudine, drona DJI Phantom 4 RTK.

DJI Phantom 4 RTK este o solutie de topografie intuitiva, capabila sa capteze date la nivel de centimetri pentru a crea harti 2D georeferentiate si modele 3D ale site-urilor de proiect. Drona este controlata cu ajutorul aplicatiei DJI GS RTK, care vine cu mai multe moduri de planificare, inclusiv fotogrammetrie (2D si 3D), zbor cu punct de referinta, constientizarea terenului si segmentarea blocurilor. Actualizarea firmware-ului din 2022 creste capacitatile acestei aplicatii prin noi functii si optimizari.Ce este nou in actualizarea firmware-ului DJI Phantom 4 RTK?


Cea mai recenta actualizare de firmware Phantom 4 RTK lansata de DJI este v02.02.0607. A fost adaugata functia de fotografiere manuala temporizata in DJI GS RTK pentru a oferi fotografiere continua cu anumite intervale de timp. De asemenea, acum exista suport pentru gruparea fotografiilor realizate manual in DJI GS RTK. Cand “Manual Photo Organization” este activ, fotografiile realizate manual si cronometrate manual vor fi stocate in folderul sondajului, impreuna cu datele PPK.

A fost adaugata si promptitudine in DJI GS RTK, pentru a recomanda utilizarea pozitionarii RTK atunci cand efectuati operatiuni de survol, optimizand totodata interfata de utilizare a setarilor.

A fost rezolvata problema in care Cloud PPK nu se activa, impreuna cu problema rara a conexiunii la reteaua RTK care esua in unele cazuri. 

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index