DJI lanseaza noile sarcini utile enterprise Zenmuse L1 si P1

DJI lanseaza noile sarcini utile enterprise Zenmuse L1 si P1

Publicat de Sziki Alexandra pe data de 15. 10. 2020., 09:52:24

  • Distribuie:

La evenimentul INTERGEO Digital, DJI a lansat doua noi incarcaturi utile destinate inspectiei aeriene, Zenmuse L1 si Zenmuse P1. Cele doua noi camere extind acoperirea DJI in industria de topografie comerciala si cartografiere.


Zenmuse L1

Zenmuse L1 combina un modul lidar cu IMU de inalta precizie si o camera RGB de 1 inch capabila sa faca fotografii de 20MP. De asemenea, are un obturator mecanic necesar pentru cartografierea de inalta calitate. L1 a fost facut sa functioneze cu software-ul Matrice 300 si DJI Terra pentru a crea modele reconstituite ale lumii reale extrem de precise.

L1 poate acoperi 2km intr-un singur zbor cu o precizie verticala de 5cm si o precizie orizontala de 10 cm atunci cand zboara la o altitudine de 50m. Portiunea lidar poate capta 240.000 de puncta pe secunda, cu suport pentru pana la trei reveniri. In timpul zborului, pilotul primeste, de asemenea, o previzualizare live a punctelor generate pentru a se asigura ca toate datele necesare sunt colectate. IMU permite ca toate datele colectate sa fie furnizate intr-o locatie precisa, care utilizeaza si un senzor de viziune pentru a imbunatati acuratetea.

DJI recomanda Zenmuse L1 pentru cartografiere topografica, AEC si topografie, raspuns de urgenta, aplicarea legii, energie si infrastructura, precum si gestionarea agriculturii si silviculturii.Zenmuse P1

Zenmuse P1 este o camera dedicata cu senzor full-frame pentru fotogrametrie si topografie. Camera este capabila de 45MP cu dimensiunea pixelilor de 4.4 micrometri si capacitatea de a face o fotografie la fiecare 0.7 secunde in timpul zborului. P1 are TimeSync 2.0 de la DJI, care aliniaza camera, controlerul de zbor, modulul RTK si gimbalul pentru a va asigura ca toate sunt sincronizate intre ele. Senzorul full-frame accepta trei obiective: 24mm, 35mm si 50mm. Foloseste sistemul de montare DL al DJI.

P1 are o precizie verticala de 5cm si 3cm pe orizontala, putand acoperi o suprafata de 3km in timpul unui singur zbor. Camera este capabila sa capteze imagini ortomosaice 2D, harti oblice 3D, modelare a structurilor din lumea reala si misiuni de cartografiere in timp real. Pentru a va asigura ca datele pe care tocmai le-ati adunat sunt corecte, DJI a introdus un raport de lucru pe teren care va ofera o imagine de ansamblu a tot ceea ce tocmai ati capturat. Aceasta caracteristica va aparea in curand.

DJI recomanda utilizarea Zenmuse P1 pentru cartografiere topografica, topografie cadastrala, AEC si topografie, gestionarea resurselor naturale, investigatii geologice si modelarea siteurilor de dezastru. Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index