DJI introduce Zenmuse XT S

DJI introduce Zenmuse XT S

Publicat de Larissa Popovici pe data de 18. 01. 2021., 18:10:14

  • Distribuie:

DJI introduce Zenmuse XT S


DJI introduce Zenmuse XT S. DJI, liderul mondial in drone comerciale si tehnologie de imagini aeriene, a introdus o noua camera termica, Zenmuse XT S, pentru seria Matrice 200. Camera are un senzor termic cu infrarosu, cu sensibilitate termica ridicata si rezolutii pentru imagini termice clare si detaliate. Zenmuse XT S le permite pompierilor, politistilor, inspectorilor sa adune informatii dincolo de capacitatile datelor vizuale si sa actioneze rapid asupra acestora pentru a economisi bani, timp si salva vieti.


De la introducerea primei camere de drone termice integrate din industrie prin intermediul Zenmuse XT la sfarsitul anului 2015, DJI a inregistrat o cerere crescuta de solutii de drone pentru fotografiere termica. Zenmuse XT S va face camerele de termice de inalta rezolutie mai accesibile in intreaga lume.


Christina Zhang, director principal, Strategia corporativa la DJI declara:


“Seria Matrice 200 si Seria Matrice 200 V2 ofera capacitatea de a captura date termice care sunt invizibile pentru ochiul uman, Zenmuse XT S va ajuta la introducerea tehnologiei dronelor in mai multe aplicatii. Mai exact, imaginile termice permit operatorilor de drone sa vada prin fum sau ceata, sa localizeze persoane disparute noaptea, sa identifice elemente electrice supraincalzite si multe altele.”Imagini termice rafinate


Zenmuse XT S a fost dezvoltat pentru a gestiona chiar si cele mai dificile aplicatii de descriere termica, cum ar fi inspectiile pe distante lungi. Acest lucru este activat prin obiectivul de 19 mm pe un senzor radiometric cu viteza de actualizare 640×512, 25Hz si imbunatatit in continuare cu capacitati de zoom digital 2x si 4x.


O vizualizare live a datelor termice este transmisa direct de catre operator pe dispozitivul lor mobil prin intermediul aplicatiei DJI Pilot, unde pot accesa functii inteligente care pot obtine rapid informatii despre datele termice.Aceste caracteristici includ:

  • Spot Meter: Atingeti un punct pentru masuratori de temperatura in timp real.
  • Area Measurement: selectati o zona pentru a obtine temperaturile maxime, minime si medii.
  • Temp Alarm: primiti notificari atunci cand temperatura unui obiect depaseste o limita prestabilita.
  • Color Palettes: reglati culorile aplicate datelor termice.
  • Isotherm: selectati modul in care culorile sunt distribuite intr-un anumit interval de temperatura.


Senzorul radiometric de pe Zenmuse XT S surprinde datele de temperatura pe fiecare imagine si, atunci cand sunt stocate in formate de fisiere R-JPEG, pot fi analizate ulterior folosind software-ul DJI Thermal Analysis Tool pentru a ajusta parametrii precum emisivitatea si temperatura reflectata pentru o inspectie mai detaliata.


Zenmuse XT S este compatibil cu dronele Matrice 200 si Matrice 200 V2. Se poate utiliza cu aplicatia DJI Pilot.


👉 Magazin - Dronshop.ro 👈


Drona Profesionala

DJI Romania


Facebook: Dronshop.ro - DJI Romania - Autel Romania

Articole legate


Articole recomandate


Categorii


Etichete


DronshopDJI Oradea ARSDJI Oradea EnterpriseDJI Oradea Agricultura

K-Index

K-Index